50 nyanser av frihet
Lyssna gratis här:

50 nyanser av frihet

I denna erotiska ljudbok möter vi återigen Christian Grey och Anastasia Steele. Boken är 22 timmar och 17 minuter lång och läses upp av Julia Dufvenius, vars röst passar bokens tema perfekt. Du hittar Femtio nyanser av frihet gratis som ljudbok hos flera olika appar. Boken är den tredje och upplösande delen av E. L. James omtalade trilogi, som gjort succé världen över.

I den tredje och sista delen i serien har det sensuella paret Anastasia och Christian fått någorlunda rätsida på sin relation och de lever nu i en värld av lyx och flärd, de har allting man kan önska sig; pengar, makt, åtrå och passion. Men på grund av Christians minst sagt speciella leverne stöter de på motgångar i sin relation.

Ett stormigt förhållande

I Femtio nyanser av frihet har Anastasia Steele äntligen fått ensamrätt på Mr. Grey och de har precis gift sig. Christians livsstil innebär en hel del utmaningar för de bägge parterna och båda två måste jobba med sig själva för att kunna få ett normalt förhållande till den andre. Frågan är bara hur mycket de bägge är villiga att förändra sig.

Anastasia jobbar hårt för att anpassa sin personlighet och sina vanor till det liv som Christian lever, samtidigt som hon är rädd att förlora en för stor del av sig själv och bli någon hon inte är, eller planerat att bli. Christian, å andra sidan, är svartsjuk och misstänksam och inte helt lätt för Ana att hantera alla gånger.

När det oväntade sker

Samtidigt som de bägge parterna kämpar på vart sitt håll för att få relationen att fungera slås de gång efter annan omkull i sina försök till att behålla en normal relation. Det förflutna kommer alltid i kapp och är man dessutom rik och berömd, så som Christian Grey, har man ofta fler fiender än vad man vet om.

Denna ljudbok, Femtio nyanser av frihet, är la grande finale i den omtalade trilogin och något du inte vill missa. Nu finns chansen att lyssna på den gratis, för att få reda på hur hela Anastasias och Mr. Greys passionerade och mycket erotiska förhållande slutar. När allting så småningom verkar ha stillat sig, på alla fronter, sker nämligen det Anastasia har fruktat mest.

Fokus på erotik

Bokens inriktning lägger mycket fokus på erotik och sexuella förbindelser baserade på dominans och underkastelse, så som BDSM, eller sado-masochism som det också heter. I trilogins första del ger Christian ett kontrakt till Anastasia som han vill att hon ska signera, där det står skrivet att deras relation ska präglas av en tydlig rollfördelning där han är den dominerande och hon är den som underkastar sig.

Denna inriktning på bland annat BDSM är något som har blivit vida diskuterat världen över, mycket på grund av den nyfikenhet och vilja att lära sig mer som finns kring ämnet. Detta har varit något som tidigare varit tabu och något man kanske inte diskuterat vitt och brett men E. L. James har lyckats med konststycket att flytta diskussionen om BDSM till köksbordet.

Lyssna på Femtio nyanser av frihet gratis

Under en prova på-period kan du nu få chansen att lyssna till Femtio nyanser av frihet, av författaren E. L. James, helt gratis. Uppläsaren av denna ljudbok, Julia Dufvenius, tar sig an boken och dess karaktärer och stilspråk med bravur. Hennes behagliga röst bidrar till att ge boken en extra dimension och det är lätt att lyssna till hennes röst timme in och timme ut.

Som tur är, är ljudboken hela 22 timmar och 17 minuter lång, så du har god tid på dig att bekanta sig med både Julias underbara röst och karaktärerna Anastasia Steele och Christian Grey. För den som lyssnat på de bägge första böckerna i trilogin är Femtio nyanser av frihet ett absolut måste, som du bara inte får missa.