Advokaten
Lyssna gratis här:

Advokaten

Visst kan det verka för alla andra att Jason lever ett liv som de flesta drömmer om och som många strävar efter men aldrig får. Han har en snygg, sexig fru och han har ett jobb som han tjänar bra med pengar på. Men sanningen är att han är inte lycklig, han är näst intill deprimerad. Det finns ingen kärlek mellan honom och hans fru Linda. Linda är en beräknande, känslokall person som inte har mycket till övers för kärleksbetygelser och ömhet. För Jason blir det bara jobbigare och jobbigare.

När det ibland känns ohållbart söker han sig utanför äktenskapet för att få en paus från allt. Han har lärt känna den unga vackra Heather som han tar sin tillflykt hos när han inte orkar med Linda och deras känslolösa äktenskap. Det är ett sexuellt förhållande där de utforskar den sexuella relationen och många gånger sådant som folk bara pratar om i hemlighet. Men inget varar för evigt och de står helt plötsligt inför en ny situation, något som kommer att ändra allt och ta den njutning de upplever till hisnande höjder.

Om Camille Bech

Camille Bech är en dansk författare, född 1963, som har givit ut ett stort antal böcker inom genren erotik. Boken Advokaten gavs ut år 2015 av CB Publishing, vilket är Bechs eget förlag. Ljudboken Advokaten följer temat i Bechs tidigare böcker där just erotik spelar en stor roll för handlingen.. Boken gavs ut som ljudbok 2018. Nu har du möjlighet att lyssna på boken gratis under en viss period. Det är en lättsam lyssning och en perfekt "bladvändarbok" under semestern eller en kulen höstkväll.

Lyssna på Advokaten gratis

Just nu kan du lyssna på Advokaten som ljudbok helt gratis under en prova-på-period via olika ljudboksappar. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto och börja lyssna. Boken Advokaten är en erotisk modern bok i klass med Femtio nyanser-serien. Bokens uppläsare är Emma Vinge och speltiden är 5 timmar och 16 minuter. Det är en lättsam lyssning där du hela tiden vill veta vad som händer med Jason, Linda och Heather. Så passa på nu medan du kan att prova ljudboken Advokaten gratis.