Allt eller inget

Allt eller inget är en svensk romantisk roman skriven av Simona Ahrnstedt. Ljudboken är inläst av Julia Dufvenius och har en speltid på 14 timmar och 45 minuter.

Handling

Lexia Vikander älskar sitt arbete som copywriter på en reklambyrå i Stockholm. Men trots att hon trivs med jobbet känns det som om hon inte riktigt passar in där. Alla de andra kvinnorna i reklambranschen är så självsäkra och perfekta. Men så känner inte hon sig.

Dessutom är det rörigt på jobbet sedan en ny ägare köpt upp byrån. Ryktet går att många kommer få sparken nu när de nya ägarna tagit över.

Lexia saknar både formell utbildning för sitt jobb och de vassa armbågar branschen kräver. Hon är inte den där självklara stjärnan. En kväll tröstar hon sig själv genom att dricka alldeles för många rosa drinkar i en bar ensam. Ingen man kommer fram och försöker flörta med henne.

Ännu en gång tänker hon att hon inte alls förstår sig på män. Men plötsligt så händer det. Där sitter han nu bredvid henne. Den snyggaste man hon någonsin sett. Och han ser henne också, på riktigt.

Adam Nylund är den före detta värstingen från förorten som nu kör en hänsynslös stil som vd. Adam är en hårdför person som nu kommit till Stockholm för att rensa upp på den där reklambyrån som hans kompanjon köpt på impuls. Just nu vill han bara fokusera på arbetet som behöver göras, avgöra vilka som ska lämna och vilka som ska få vara kvar på byrån. Men den där kvinnan på barstolen bredvid väcker hans intresse…

Kanske är just hon den förströelse han behöver innan han börjar med sitt nya jobb. Han gillar det han ser. Åtminstone tills hon burdust fyllekysser honom - och därpå kräks över hans skor! På måndag morgon möts de igen. Lexia och hennes nya chef - Adam.

Lyssna på Allt eller inget som ljudbok

Du kan lyssna till Allt eller inget som ljudbok på Nextory eller BookBeat. Om du är ny användare får du lyssna helt gratis i 14 dagar.

Om författaren

Simona Ahrnstedt är en svensk psykolog och författare. Ahrnstedt brukar kallas Sveriges romancedrottning efter sina verk inom romance-genren. Hennes första bok Överenskommelser gavs ut 2010. Hennes böcker centrerar ofta kring starka kvinnokaraktärer och deras liv.

Allt eller inget
Lyssna gratis här: