Andra andningen
Lyssna gratis här:

Andra andningen

Andra andningen är den andra delen i serien om Emma Sköld och utspelar sig under Stockholm Marathon. I denna ljudbok får vi följa ett nytt spännande fall.

Du kan lyssna på ljudboken Andra andningen gratis under en provperiod hos en ljudboks app och följa denna rafflande och spännande historia som utspelar sig under det stora loppet för löpare, Stockholm Marathon. Du får följa kriminalpolisen Emma Sköld när hon försöker lösa den fasansfulla situationen som uppstått under loppet där hennes syster deltar. Vi får följa hennes kamp under loppet samt följa med på vissa tillbakablickar. Seriens tidigare del heter Vila i frid och har mött fin kritik, den har även sålts vidare till åtta länder. Hon har även gett ut uppskattade deckare som Vecka 36 och I stället för dig.

Handling

I boken får vi följa kampen mot klockan för att rädda deltagarna under Stockholm Marathon. Emma Sköld syster deltar i loppet och Emma måste lösa situationen så fort som det bara är möjligt. Nu kan du lyssna på Andra andningen gratis som ljudbok.

Händelseförloppet i boken Andra andningen utspelar sig under Stockholm Marathon - det stora svenska loppet för löpare. Men det här året blir ingenting som vanligt. Under det 35:e loppets upplaga faller en man ihop under loppet och dör utanför Stadion. Längs banans sträcka upptäcks flera dödsfall och misstankar om brott och mord väcks hos kriminalpolisen Emma Sköld som tittar på loppet där hennes egen syster deltar. Det här är en spännande bok där vi får följa kampen mot klockan på flera sätt. Författaren Sofie Sarenbrant är även journalist och fotograf. Hon bor i Bromma.

Lyssna på Andra andningen gratis

Nu har du chansen att lyssna på denna och många andra ljudböcker gratis. Du kan teckna en gratis prova-på-period redan idag genom en enkel registrering hos någon av de flera olika apparna som erbjuder dessa testperioder. Det finns tolv böcker i serien om kriminalpolisen Emma Sköld varav Andra andningen är den andra boken. Inläsningen av denna bok är nio timmar och 29 minuter lång och uppläsaren är Katarina Ewerlöf. Välkommen att testa ljudbok redan idag och följ den spännande handlingen i boken - ska Emma lyckas hitta orsaken till de plötsliga dödsfallen innan fler offer drabbas?