Unikt erbjudande från Nextory ➡ Lyssna gratis 30 dagar
Astrofysik i ljusets hastighet
Lyssna gratis här:

Astrofysik i ljusets hastighet

Astrofysik i ljusets hastighet är en bok som ger lyssnaren en supersnabb kurs i ämnet. Astrofysik låter otroligt komplicerat, men det är faktiskt möjligt att lära sig mer om ämnet bara genom att lyssna på denna ljudbok. Författare och astrofysikern Neil deGrasse Tyson är en av USA:s främsta vetenskapskändisar. Här beskriver han svåra teorier och fysiska begrepp på ett lättförståeligt sätt. Mörk materia, kvarkar, Big Bang och mörk energi är bara några av de många saker som författaren engagerat berättar för läsaren. Det är en perfekt bok för dig som snabbt och smidigt vill lära dig om komplexa och stora ämnen som berör mänskligheten.

Författaren beskriver på ett mycket pedagogiskt sätt hur rymden, universum och mycket annat fungerar. Krångliga saker görs begripliga för personer utan någon tidigare kunskap om astrofysik. Det är förbluffande hur så svåra saker kan framställas så enkelt och lättbegripligt. Boken, som är en succé i hemlandet, är nu äntligen utgiven på svenska. Även ljudboken är på svenska och läses upp av Fredrik Berling.

Handling

Astrofysik i ljusets hastighet är en gratis ljudbok som handlar om universum, rymden och mänsklighetens roll i det hela.

Författaren Neil deGrasse Tyson är en amerikansk astrofysiker. Han är en framstående vetenskapsman som även är känd för popularisering av astronomi och vetenskap. Han har skrivit flera populärvetenskapliga böcker. Alla handlar på något sätt om astrofysik, men det som gör denna bok unik är att den täcker in så mycket på kort tid. Den går inte djupt in på något ämne utan ger istället läsaren lite information om mycket.

Lyssna på Astrofysik i ljusets hastighet gratis

Du kan lyssna på Astrofysik i ljusets hastighet som ljudbok. Boken är på svenska och är uppläst av Fredrik Berling. Ljudbokens speltid är 4 timmar och 59 minuter. Under denna relativt korta tid kommer du lära dig enormt mycket om universum och rymden. Många appar och streamingtjänster erbjuder en kostnadsfri prövoperiod där du under en begränsad tid kan lyssna gratis på ljudböcker.