Åtrå
Lyssna gratis här:

Åtrå

Åtrå är en sensuell samling av sex stycken olika noveller, vilka du just nu kan lyssna på gratis som ljudbok. Alla novellerna i boken är för vuxna öron, då de allihopa är av utmanande, erotisk karaktär och handlar om olika sexuella möten. Boken är 3 timmar och 42 minuter lång och läses upp av Louise Davidsen, vars karaktäristiska röst passar perfekt till en bok av erotisk genre. Hennes späda stämma ger ljudboken en extra touch, och lyssnarna ryser av välbehag när hon målar upp bokens handling.

Camille Bach som är författaren till novellerna i Åtrå, är ingen nykomling vad det gäller att skriva erotisk litteratur. Bland hennes tidigare erotiska verk hittar vi Advokaten (2015), Anais (2016) och Jul med Joleen (2017). Hennes skrivande har tidigare prisats av publiken och även denna bok har gått hem i stugorna. Efter 50 Shades, trilogin om Mr. Grey, har marknaden för erotisk litteratur öppnats upp rejält, och detta är nuförtiden till och med något man kan köpa och ställa helt öppet i bokhyllan, till allmän beskådan.

Sensuella och sexiga möten

I den första novellen möter vi Vivian och Alexander, vars vägar korsas av något så slumpartat som att Alexander råkar köra på Vivian med sin bil. Alexander är en ung, snygg kille, med tjockt, svart hår och en makalös kropp. När Alexander möter Vivian attraheras han av hennes mogna ålder och kurviga former. Vivian i sin tur attraheras av hela Alexanders skapelse och magisk sensualitet skapas dem sinsemellan. I en av de andra novellerna befinner sig en man på en nattklubb, där han möter en sexig kvinna med ett stort begär för både kvinnor och män.

Lyssna på Åtrå gratis

Just nu har du som läser chansen att få lyssna på Åtrå av Camille Bech som ljudbok helt gratis, under en prova-på-period. Unna dig en exotisk upplevelse som ligger utanför det vanliga ljudbokslyssnandet, och njut av nästan fyra timmars sensuella möten mellan bokens olika karaktärer, fördelat på hela sex glödheta noveller som kommer få dig att uppskatta ljudböcker på ett helt nytt sätt framöver. Ljudboken är inläst av Louise Davidsen och det känns som att boken har skrivits helt utefter hennes röst. Du kommer inte bli besviken.