Bakom stängda dörrar

Bakom stängda dörrar är en psykologisk thrillerroman, skriven av B.A Paris, utgiven 2016 och översatt till flera språk. Den finns även som ljudbok och uppläsare är Kerstin Andersson, speltiden är exakt 9 h. Bakom stängda dörrar är fylld av spänning och dold skräck, och när man väl börjat lyssna är det svårt att andas ut innan boken är slut. 2017 stod det klart att boken skulle filmatiseras, men filmen är ännu inte klar för vita duken.

Handling

Jack och Grace verkar vara det perfekta paret. Utåt sett är de förmögna och vackra, trevliga och omtänksamma mot andra. Han arbetar som framgångsrik advokat och hon är en hängiven hemmafru som sköter huset. Grace är dock svår att komma inpå livet och allt hon gör tycks kretsa kring Jack. Hans närvaro gör sig ständigt påmind och hon svarar varken i telefon eller tackar ja till en kopp kaffe. Är det äkta kärlek eller någonting annat, kan man fråga sig.

Ju mer grannar och bekanta tänker på dem, desto konstigare verkar saker och ting vara. Bottenvåningens fönster är hela tiden täckta av ståljalusier och när Grace går ut har hon aldrig någonting med sig i handen. Istället är det Jack som svarar i hennes ställe och alltid verkar ligga steget före. Frågorna börjar hopa sig och spänningen i boken är verkligen olidlig. Bakom stängda dörrar är en passande titel, eftersom ingen faktiskt vet vad som försiggår bakom stängda dörrar i en familj. Det var just det budskapet som B.A Paris ville förmedla.

Lyssna på Bakom stängda dörrar gratis

Upptäck kapitel för kapitel i den här psykologiska thrillern med en ljudbok från BookBeat eller Nextory. Ladda ned ljudboksapparna och få en gratis testperiod under 14 dagar. Det är enkelt och smidigt och ett bra sätt att bekanta dig med denna bok som gjort ett markant intryck på en stor läsekrets världen över.

Bakom stängda dörrar
Lyssna gratis här: