Bamse och dunderklockan
Lyssna gratis här:

Bamse och dunderklockan

Bamse är en av vår tids mest älskade karaktärer - och tillika världens starkaste och snällaste björn. Ljudboken Bamse och dunderklockan är baserad på filmen från 2018 med samma namn. Det är ett helt nyskrivet äventyr med Bamse, Skalman, Lille Skutt och dessutom en rad nya och gamla välbekanta karaktärer.

Handling

Efter en brand på Farmors vind brinner Farmors lager av dunderklockor upp. Dunderklockor är huvudingrediensen i dunderhonung - honungen xom gör Bamse till världens starkaste björn. Utan dunderklockor, ingen dunderhouning.

För att kunna fortsätta laga dunderhounungen beger sig Lille Skutt och Skalman ut på ett långväga äventyr för att försöka hitta fler dunderklockor som de kan ta med sig hem. Bamse å sin sida stannar kvar hemma för att förhindra bus och rackartyg som skurkar hittar på. Men utan dunderhonung har han inte sina superkrafter vilket gör jobbet betydligt svårare...

Lyssna på Bamse och dunderklockan gratis

Du kan lyssna på Bamse och dunderklockan som ljudbok gratis. Det gör du genom att prova på någon av de appar som vi länkar till på den här sidan. Prova-på-perioden vänder sig endast till nya lyssnare.