Prova BookBeat gratis

Du kan prova på ljudboksappen BookBeat gratis i 14 dagar. Under denna provperiod får du access till hela BookBeats utbud av både ljudböcker och e-böcker. När din provperiod tar slut övergår medlemskapet automatiskt till ett abonnemang som kostar 169 kronor i månaden. Om du inte vill betala för BookBeat efter du provat gratis behöver du avsluta ditt medlemskap innan de 14 gratisdagarna är över.

Prova på BookBeat gratis

Så här gör du för att prova BookBeat gratis:

  1. Gå till BookBeats hemsida och skapa ett konto
  2. Registrera ditt betalkort
  3. Ladda ner BookBeat-appen
  4. Logga in med dina inloggningsuppgifter du valde i steg 1.
  5. Lyssna gratis i 14 dagar

Varför behöver jag ange mina kortuppgifter när det är gratis?

Alla ljudboksappar gör på detta sätt så att du kan börja bli debiterad efter 14 dagar om du inte väljer att avsluta ditt medlemskap. Om du hade behövt ange dina kortuppgifter först efter 14 dagar hade det blivit ett avbrott i lyssnandet tills dina kortuppgifter hunnit bli verifierade. Nu hinner BookBeat göra det under de 14 första dagarna istället. Du slipper därmed avbrott i ditt lyssnande om du väljer att fortsätta betala för tjänsten efter provperioden är över.

Vilka enheter fungerar BookBeat på?

BookBeat fungerar på smartphones och surfplattor med operativsystemen iOS eller Android. Detta betyder att BookBeat alltså inte fungerar på enheter med Windows som operativsystem. Om du har en Windows-enhet är ditt enda alternativ för att streama ljudböcker Storytel.