BookBeat vs. Nextory

BookBeat och Nextory är två appar för att lyssna på ljudböcker i mobilen. Här jämför vi båda dessa appar så du kan avgöra vilken av apparna du ska välja.

VIKTIGT! Uppdatering 21 augusti 2017 - Nextory har förändrat sina olika abonnemang och erbjuder numera tre abonnemang som heter Silver, Guld och Familjeabonnemang. Nedanstående text är därför inte helt aktuell längre. Vi ska uppdatera den när vi hunnit undersöka Nextorys nya abonnemang ytterligare. För mer information om de nya abonnemangstyperna hos Nextory (däribland familjeabonnemanget), besök Nextory.se.

Sammanfattning - vår rekommendation

BookBeat kostar 169 kronor i månaden och Nextory har tre olika abonnemangstyper som kostar 99, 199 respektive 249 kronor per månad.

Vi rekommenderar att du väljer Nextorys billigaste alternativ i första hand. Nextory Bas rymmer ett mindre antal ljudböcker än de andra abonnemangstyperna men utbudet är ändå fullt tillräckligt för de flesta. En annan skillnad med Nextory Bas jämfört med de andra abonnemangen är att nya ljudböcker inte släpps omedelbart på Nextory Bas. Du har möjlighet att prova både Nextory och BookBeat i 14 dagar så vår rekommendation är därför att du börjar med att prova det billigaste abonnemanget, Nextory Bas, för att se om utbudet där är tillräckligt för dig.

Om du tycker att utbudet är för litet hos Nextory Bas har du möjlighet att välja Nextory Standard för 199 kronor per månad. Utbudet av ljudböcker är större där än i basabonnemanget och bättre än BookBeats abonnemang enligt vårt test av alla appars utbud. Dock är BookBeat en aning billigare, 169 kronor per månad, så du behöver själv avgöra om utbud eller pris är den viktigaste faktorn för dig.

Prova på gratis

Här är länkar till aplarnas erbjudanden om att prova på deras tjänster gratis. Ta chansen att prova båda apparna för att själv utvärdera vilken du tycker är bäst.

Prova Nextory gratis i 14 dagar
Prova BookBeat gratis i 14 dagar

BookBeat vs Nextory – en djupare jämförelse av båda apparna

Här går vi djupare in på likheter och skillnader mellan BookBeat och Nextory.

Bookbeat Nextory
Pris: 169 kr / mån Bas: 99 kr / mån
Standard: 199 kr / mån
Premium: 249 kr / mån
Prova gratis 14 dagar
Prova gratis 14 dagar
Operativsystem:
Android
iOS
Windows Phone
Funktioner:
Lyssna offline
E-böcker utan extra kostnad
Obegränsad lyssning
Betalning:
Kort
Faktura
Internetbank
Utbud av ljudböcker:
69%
75%

Fler jämförelser

Här hittar du fler jämförelser vi gjort mellan olika appar.

Nextory vs. Storytel
Nextory vs. Mofibo
Mofibo vs. Storytel
Nextory logoProva gratis i 14 dagar