Charmen med tarmen
Lyssna gratis här:

Charmen med tarmen

Boken Charmen med tarmen, med undertiteln ”Allt om ett av kroppens mest underskattade organ”, finns att lyssna på som ljudbok redan idag. Boken charmade många och fick ett varmt välkomnande när den publicerades första gången 2014. Den har sedan dess fått många att lära sig mer om ett organ som det inte pratas så mycket om till vardags. Det är en populärvetenskaplig bok som tar upp och fokuserar på magens mående och tarmens betydelse för hur vi mår. Lyssna på den utbildande ljudboken och lär dig mer om den spännande tarmen redan idag. Ljudboken kan du lyssna på gratis genom att prova en ljudboksapp.

Boken är skriven på ett underhållande och lättförståeligt vis som gör det enkelt att hänga med i en annars ganska faktatung bok. Den är skriven på ett sådant vis att läsaren blir underhållen parallellt med att fakta förmedlas. Det här är populärvetenskap när det är som bäst! Vi får höra hur tarmsystemet är grundläggande för hur vi mår såväl fysiskt som psykiskt.

Handling

Charmen med tarmen handlar om hur tarmsystemet påverkar vårt mående och vad vi kan göra för att påverka obalansen i vår tarm. Lyssna på denna bok som ljudbok gratis.

Vi får svar på frågor som vad blindtarmen har för funktion, hur vi sitter på toaletten på bästa sätt och hur rapar kan hjälpas på vägen. Det kan tyckas banalt - men påverkar hur vi mår. Bokens författare Giulia Enders besvarar dessa och många andra frågor. Dessutom får vi lära oss hur vi kan förstå kroppens reaktioner bättre. Obalans i tarmfloran kan leda till både övervikt och depressioner visar forskningen.

Lyssna på Charmen med tarmen gratis

Nu har du chansen att lyssna på denna titel gratis under en begränsad tidsperiod. Du tecknar enkelt en gratis prova-på-period genom en enkel registrering via en ljudboksapp. Charmen med tarmen är inläst av Cecilia Walton Agrell och är 7 timmar och 26 minuter lång. Boken förklarar på ett både enkelt och underhållande sätt hur vi kan uppnå välbefinnande, åldras friskt och leva lyckligare.