Den okände Kimi Räikkönen
Lyssna gratis här:

Den okände Kimi Räikkönen

Detta är historien om Kimi Räikkönen, mannen som gjorde en karriär utöver det vanliga. Även kallad "The Iceman", förblir han trots framgångarna en tystlåten man. Denna ljudbok, Den okände Kimi Räikkönen, går att lyssna på gratis och innehåller inte enbart Räikkönens egna berättelser, utan även berättelser från hans nära vänner, kollegor och managers.

  • Boken skrevs 2018 av Kari Hotakainen
  • Ljudboken är inläst av Oskar Pöysti och speltiden är 5 timmar 46 minuter

Ville aldrig stå i rampljuset

Uppvuxen i en alldaglig tillvaro i finska Esbo, utvecklade Kimi ett intresse för motorsport. Redan i ung ålder syntes det hur begåvad han var men han ville aldrig stå i rampljuset. Kimi ska någon gång ha sagt "Det bästa skulle vara om man kunde köra Formel 1 inkognito", vilket exemplifierar Räikkönens ovilja att synas

Kimi Räikkönen var aktiv inom Formel 1 mellan 2001 till 2009 och under 2007 vann han VM i Formel 1 som den tredje finländare genom tiderna. Räikkönen tävlade i Rally-VM under 2010 och 2011. Men Formel 1-karriären var inte över, sedan 2012 tävlar Räikkönen återigen på den stora scenen för Formel 1.

En nära återgivning av Räikkönens liv

Den okände Kimi Räikkönen är en fantastisk berättelse som du kan ta del av gratis i form av en ljudbok. Författaren har arbetat nära Räikkönen för att få en så autentisk bild som möjligt. Även om Räikkönen förblir lite av ett mysterium får du som läsare ta del av en otrolig resa, i lagom hastighet.

Kari Hotakainen är en finländsk författare, född i Björneborg. Hotakainen är en prisad författare, bland annat fick han pris som "Årets inflytelserikaste i bostadsbranschen" efter att ha skrivit en satirisk bok om mäklarbranschen. Hotakainens biografi om landsmannen Kimi Räikkönen är Hotakainens första fackbok, och har tagits emot med goda betyg.

Lyssna på Den okände Kimi Räikkönen gratis

Ljudboken finns att lyssna på kostnadsfritt under en prova-på-period. Ljudboken finns på svenska och läses upp av Oskar Pöysti. Ta chansen att lära dig mer om Kimi Räikkönen, en av Finlands mest framstående idrottare någonsin, i denna fantastiska berättelse av Kari Hotakainen. Lyssna på en ljudbok som Den okände Kimi Räikkönen helt gratis, idag!