Det är något som inte stämmer

Det är något som inte stämmer är en självutlämnande och mycket personlig berättelse om otrohet och svek. Om det som händer med än själv när det som du aldrig trodde kunde hända dig inträffar. Martina Haags mycket uppmärksammade roman sägs ha stora självbiografiska inslag även om karaktärernas namn är påhittade.

Petras värld rasar fullständigt samman när hennes man Anders lämnar henne för en annan kvinna. Petra har levt i tron om att deras äktenskap var okrossbart och att det skulle vara dem två livet ut. Sveket tar hårt. Först är Anders bara konstig. Han vill inte hålla om henne och hennes försök till kramar motar han bort. När han till slut kramar om henne är det först efter han har berättat att det är över. Att han redan har gått in i nästa fas av sitt liv. Ett nytt liv utan henne.

Det är något som inte stämmer är en bok om överlevnad. Vad som händer med dig själv när den du älskar mest av alla sviker dig på det värsta sätt du kan tänka dig. Om hur man på något sätt ändå reser sig. Även om man dör några gånger på vägen…

Ljudboken av Det är något som inte stämmer är inläst av Martina Haag själv. Du kan lyssna på den via Nextory eller Storytel.

Det är något som inte stämmer
Lyssna gratis i 14 dagar:
Storytel logo Nextory logo BookBeat logo