Djävulsdansen - bli fri från medberoende
Lyssna gratis här:

Djävulsdansen - bli fri från medberoende

Djävulsdansen - bli fri från medberoende är en ljudbok som handlar om beroendesjukdomar och hur det är att vara anhörig till någon som har ett beroende. Boken riktar sig i första hand till alla anhöriga. Den belyser det stora problemet i samhället samt det stigmatiseringen och tabut kring beroende. Över 1 000 000 svenskar beräknas vara drabbade. Boken baseras på serien Djävulsdansen som visades på SVT år 2014. Efter serien visats på TV började folk diskutera medberoende och frågade sig varför det är så tabubelagt. Varför gör inte samhället något för alla dessa barn, makar, syskon och föräldrar som drabbas av att leva med en beroende?

Med kunskap, humor och kärlek vill denna bok ge värdefulla tips och en stöttande hjälp till alla medberoende. Författarna Sanna Lundell och Ann Söderlund beskriver om sina egna upplevelser och hur de tog sig ur medberoendet. Deras personliga erfarenheter ligger till grund för det enorma engagemang som genomsyrar boken. Författarna ger goda råd med förhoppning om att läsaren snart ska kunna bygga ett tryggt och självständigt liv.

Handling

Djävulsdansen - bli fri från medberoende är en gratis ljudbok som handlar om att hjälpa medberoende till ett bättre liv. När samhället misslyckats med att stötta och hjälpa medberoende vill författarna belysa problematiken kring detta. Boken sträcker ut en hand och säger tröstande till alla medberoende där ute att de inte är ensamma. Trots att de skäms för sin situation och känner sig ensamma så ska de veta att det finns många med liknande problem. Boken är ett bevis på att situationen för medberoende kan bli bättre. Det finns en väg tull att skapa en egen plattform och ett eget liv.

Vägen ut från ett medberoende är lång, men författarna gör ett bra jobb med att bevisa att det är möjligt. Med konkreta tips, kunskap, egna erfarenheter och en varm ton guidar de lyssnarna till ett bättre liv fritt från medberoende. Att det är författarnas egna erfarenheter som ligger till grund för deras tips och rekommendationer gör boken betydligt mer trovärdig. Endast någon som varit medberoende vet hur det känns.

Lyssna på Djävulsdansen - bli fri från medberoende gratis

Du kan lyssna gratis på Djävulsdansen - bli fri från medberoende. Många appar och streamingtjänster erbjuder gratis lyssnande under en begränsad tidsperiod. Speltiden är 7 timmar och 13 minuter. Inläsare är Viktoria Flodström som har en mycket behaglig och varm röst som passar utmärkt för ämnet. Denna typ av bok är perfekt att lyssna på eftersom denna klok rösten ger en känsla av att prata med en god vän.