Drunkna inte i dina känslor
Lyssna gratis här:

Drunkna inte i dina känslor

Ibland kan det bli övermäktigt med dina vänners goda råd. Därför kan det vara skönt att unna sig lite egentid och luta sig tillbaka i fåtöljen för att lyssna på en ljudbok. Dessutom finns det bra ljudböcker på marknaden inom självhjälpslitteratur. De kan vara en trygg vän att luta sig mot när man behöver vägledning. En ljudbok som är gratis och som kan ge dig bra tips är Drunkna inte i dina känslor. Boken är perfekt för alla som inte vill utsättas för en flod av olika känslor som blir svåra att hantera. Den ger dig verktygen att hantera starka känslor och erbjuder nya perspektiv på tillvaron. Om du är en person som identifierar dig som HSP eller stark-skör kan den här ljudboken vara värd att lyssna på.

Drunkna inte i dina känslor är en ljudbok på 4 timmar 13 minuter som kom ut år 2012 av två författare, Doris Dahlin och Margareta Hägglund. Den läses upp av Anne-Li Norberg, vilket är härligt med en duktig berättare som ger boken liv. Under flera timmar får du ta del av ett upplägg som går ut på att utforska en personlighet som ena dagen är oövervinnerlig och nästa dag känner sig nästan hudlös. Personen kan få stå ut med kommentarer från omgivningen att den inte ska vara så känslig och att den bara ska gå vidare. En femtedel av alla människor sägs vara mer emotionellt begåvade än andra och uppleva sådana här sorters känslor. Här får lyssnaren konkreta råda och tips som gör att den kan simma i stället för att drunkna i känslofloden.

Om författarna till Drunkna inte i dina känslor

Doris Dahlin föddes i Härnösand 1952 och jobbade som bibliotekarie innan hon bestämde sig för att debutera som författarinna. 1971 gav hon ut Ockupationsleken och efter en längre tid, 2007, publicerade hon en självbiografi vid namn Skammens boning. Året efter, 2008, publicerades hennes första roman Vi vet nog vem du är. Doris driver även sitt företag KompetensKraft där hon genom olika metoder lyfter och stärker medarbetarna på en arbetsplats eller inom en organisation. Margareta Hägglund, även hon född 1952 och arbetar som journalist och författare. Hon har en gedigen historia av att arbeta med och skriva för olika tidningar, så som Expressen och Amelia. Hon har även erfarenheten av att ha arbetat som chefredaktör för tidningen Tara med fokus på skönhetsjournalistik för kvinnor som är 40 år och uppåt.

Lyssna på Drunkna inte i dina känslor gratis

Du kan du lyssna på Drunkna inte i dina känslor gratis. Du kan enkelt gå in och ladda ner den via någon av de ljudboksappar som finns på nätet. Du får en provperiod på 14 dagar vilket innebär att du kan lyssna gratis under denna tidsperiod. Det enda du behöver tänka på är att säga upp abonnemanget i tid. Passa på att ta del av denna fascinerande och givande bok genom att streama den via en ljudboksapp. Ta del av alla konkreta och bra tips för att lära känna dig själv och varför du reagerar som du gör i olika situationer. Sjunk ner i soffan, sätt på hörlurarna och lyssna på Drunkna inte i dina känslor. Det kommer att ge dig en givande och insiktsfull upplevelse.