Unikt erbjudande från Nextory ➡ Lyssna gratis 30 dagar

Erbjudanden och kampanjkoder

Alla appar erbjuder nya kunder att lyssna kostnadsfritt i 14 dagar. Du måste själv avsluta abonnemanget inom provperioden om du inte vill fortsätta betala för tjänsten.

Nextory

Nextory erbjuder alla nya kunder att lyssna utan kostnad i minst 14 dagar. Därefter gäller ordinarie pris om du inte avslutar abonnemanget innan prova-på-perioden är slut. Nextory har det mest prisvärda abonnmanget av alla apparna - deras silverabonnemang kostar bara 139 kronor per månad. Vi rekommenderar att du börjar med att testa det. Då ingår tusentals ljudböcker men du kan inte läsa de allra senaste släppta böckerna som släppts under de senaste 6 månaderna. Nextory har även ett familjeabonnemang som kostar från 199 kronor per månad. Då kan hela familjen lyssna samtidigt. Även detta abonnemang går att prova på gratis med en Nextory rabattkod.

Prova Nextory gratis 14 dagar

BookBeat är Bonniers ljudboksapp sÄven Bonniers ljudboksapp BookBeat låter dig lyssna på ljudböcker gratis i 14 dagar innan du bestämmer dig för om du vill bli betalande kund eller inte.

Se alla BookBeats rabattkoder
Storytel

Den mest kända appen är utan tvekan Storytel. Som ett av de första företagen i världen att erbjuda ljudböcker i mobilen är det ett inarbetat varumärke främst i Sverige men även i vissa länder utomlands. Klicka här för att se rabattkoder till Storytel.