Unikt erbjudande från Nextory ➡ Lyssna gratis 30 dagar

Erotiska ljudböcker

Är du på jakt efter en bok vars tema kretsar kring kärlek eller passion? Då kan en erotisk ljudbok definitivt vara något för dig. Just den här typen av böcker kan kännas lite tabu, men idag finns det faktiskt en hel del alternativ att välja bland.

Du har säkert hört talas om "Fifty Shades of Grey" eller "Secret: det hemliga sällskapet", men det finns många fler spännande böcker att hålla utkik efter inom erotik skönlitteratur. Söker du en bok som garanterat behåller ditt intresse timme efter timme? Då kan en erotisk ljudbok vara svaret.

Heta erotiska berättelser

50 nyanser av honom
50 nyanser av mörker
50 nyanser av frihet
Mister
Mörkare - Femtio nyanser av mörker enligt Christian
För dig blottad
Åtrå
Advokaten
Grey - Femtio nyanser av honom enligt Christian

Erotiska böcker som väcker känslor

Det finns många olika typer av erotiska böcker. En del är inriktade på kärlek och starka känslor, medan andra handlar mer om fysiska relationer. Båda ämnena är en naturlig del av livet och därför är det inte så konstigt att de återspeglas i dagen litteratur, som blivit alltmer öppen.

Å andra sidan kan det kännas lite obekvämt att läsa just den här typen av bok på tåget, bussen eller på ett café. Framförallt blickar från andra, särskilt äldre personer, kan göra att man känner sig dömd. Därför är ljudböcker ett extra bra val när du vill läsa en erotisk bok. Genom att ha boken i mobilen och hörlurarna i öronen behöver ingen veta vad du lyssnar på, vilket kan kännas skönt.

Erotiska ljudböcker gratis

Valet av bok kan också vara enklare när du satsar på ljudböcker. Då behöver du inte gå till en bokhandel eller ett bibliotek och leta, utan det räcker med att plocka fram telefonen eller surfplattan. Du går bara in på ljudboksappen du använder och söker bland hundratals titlar - helt anonymt.

Att hitta en bra ljudboksapp har aldrig varit så enkelt som nu. Du är välkommen att prova apparna vi listar här. Alla erbjuder dig att lyssna på ljudböcker gratis i minst 14 dagar.