Ester Karlsson med K
Lyssna gratis här:

Ester Karlsson med K

Ester Karlsson med K, som du kan lyssna på gratis som ljudbok, är en historia om just Ester Karlsson och den första delen i en bokserie.

Ester Karlsson är 78 år gammal och änka och i den här pusseldeckaren börjar hon själv utreda vad som hänt vaktmästaren som hittas död i ett vindsförråd i bostadsrättsföreningen Lärkan där Ester bor. Boken publicerades 2017 och är skriven av Micke Hansen och Christina Olséni som tidigare gett ut den mycket omtyckta bokserien Mord i Falsterbo. Ännu en gång är det en pensionär i huvudrollen och Ester Karlsson med K har mycket humor att bjuda på. Esters nyfikenhet och näsa för mysterier gör att hon vill utreda ett mord på egen hand.

Handling

Du kan lyssna på Ester Karlsson med K gratis under en begränsad tidsperiod med en ljudboksapp.

Boken har fått goda omdömen av läsarna och författarna har en förmåga att locka läsarna att vilja veta mer. Det är en mysig deckare som inte är rå och grym utan snarare humoristisk och lagom spännande. Författarna Micke Hansen och Christina Olséni är ett radarpar som slog igenom med serien mord i Falsterbo år 2015, som också består av humoristiska deckare. Ester är en nyfiken karaktär som försöker nästla sig in i polisernas arbete med hjälp av kaffe och kakor. Men när ännu ett mord sker i bostadsrättsförening är inte ens Ester själv fri från misstanke.

Lyssna på Ester Karlsson med K gratis

Ta chansen att lyssna på ljudboken Ester Karlsson med K gratis under en begränsad tidsperiod genom att prova en ljudboksapp. Uppläsare av ljudboken är Mattias Linderoth som läst in närmare 100 ljudböcker. Uppspelningstiden är nio timmar och 43 minuter och fördelarna med en ljudbok är att du kan göra flera andra saker under tiden. Du kan också lyssna på uppföljarna Ett lik i garderoben och Grannar i död och lust med en ljudboksapp. Då får du än en gång följa änkan Ester Karlsson och kakaduan Roland när de försöker lösa brott som sker i bostadsrättsföreningen Lärkan.