Ett lik i garderoben
Lyssna gratis här:

Ett lik i garderoben

Ett lik i garderoben är en spännande ljudbok. Denna deckare lyckas med konststycket att kombinera en spännande mordhistoria med humor. Det är en mysig bok utan brutala mordscener.

Bokens personporträtt är otroligt charmiga och älskas av många lyssnare. Du får lära känna Ester Karlsson, systern Barbro och systerns make Arne. 78-åriga Ester är omöjlig att inte tycka om. Med snabba repliker och med glimten i ögat charmar hon alla. När hon på eget bevåg tar sig an en mordutredning sker det inte på det traditionella sättet. Denna stentuffa tant lägger näsan i blöt där hon egentligen inte hör hemma. Det bryr hon sig dock inte om, vilket resulterar i en hysteriskt rolig mordgåta. Det är en fyndig deckare som ger lyssnaren ett stort leende på läpparna.

Handling

Ett lik i garderoben är en fantastiskt rolig och spännande ljudbok som du kan lyssna på gratis. Boken är en fristående fortsättning på storsäljaren Ester Karlsson med K. Författarna Christina Olséni och Micke Hansen fortsätter leverera mordberättelser med en stor dos humor.

78-åriga änkan Ester Karlsson är huvudpersonen i Ett lik i garderoben. En dag blir hon inbjuden på ett 80-årskalas som ska pågå i tre dagar på Hjularöds slott. Systern Barbro och systerns make Arne följer också med på kalaset. Barbro, som älskar kalas och festligheter, njuter av den goda maten, vinet och sällskapet. Ester och Arne är däremot ganska negativt inställda. Plötsligt dör en av gästerna på ett mystiskt sätt. Ester börjar entusiastiskt att dra igång en mordutredning. Snart visar det sig att Arne och flera andra gäster har ett lik i garderoben....

Lyssna på Ett lik i garderoben gratis

Ett lik i garderoben är en spännande pusseldeckare som passar utmärkt att lyssna på som ljudbok. Lyssna på den i soffan eller varför inte lyssna på den i hängmattan eller på stranden under semestern. Det är omöjligt att inte dras med i den rafflande historien med Ester och hennes vänner. Du kan lyssna på boken via olika appar under begränsad tid. Många appar har prova-på-perioder och erbjudanden för nya användare. Detta är perfekt för dig som vill testa hur det är att lyssna på böcker. Passa på att utnyttja dessa för att lyssna på denna otroligt härliga och underhållande mordgåta.