Faktaböcker

Faktaböcker är perfekta för dig som vill koppla av en stund och samtidigt lära dig något nytt. Kanske har du ett krävande jobb eller ett fullspäckat schema, och då är lite avkoppling nästan ett måste för att må bra. Å andra sidan finns det oerhört mycket intressant information att ta del av idag, exempelvis om människans historia, hur rätt mat kan bekämpa sjukdomar eller hur det egentligen ligger till med månlandningen år 1969.

Hur gör man då för att både vila och stilla nyfikenheten? Man väljer en ljudbok! Med en spännande ljudbok i mobilen blir det genast mer avkopplande att laga en god middag - eller varför inte koka lite te och sätta dig i soffan? En lugn stund som hjälper dig att varva ner efter en lång dag är guld värd.

Tips på bra ljudböcker inom fakta

Factfulness
21 tankar om det 21:a århundradet
Den digitala drogen
Frågor jag fått om förintelsen
Gryning över Kalahari
Homo Deus
Kornas hemliga liv
Min europeiska familj
Sapiens
Skärvor av ett liv: vägen till och från Auschwitz
438 dagar
Väder som förändrade världen
Astrofysik i ljusets hastighet
Charmen med tarmen
Djävulsdansen - bli fri från medberoende
Ett sötare blod
Ett sötare blod
Kris och utveckling
Lev livet längre
Liv 3.0
När kroppen angriper sig själv
Sockerbomben 3.0
Universum i din hand
Väggen

Hitta världens bästa faktaböcker på nolltid

Fördelen med ljudböcker är att de kan laddas ner inom några sekunder. Dessutom finns de på mobilen eller surfplattan, vilket innebär att de följer med dig vart du än går - utan att ta någon plats. Ljudböcker är därför ett riktigt enkelt och smidigt alternativ till bundna böcker.

Med en ljudboksapp har du dessutom tillgång till ett enormt bibliotek dygnet runt. Du behöver inte gå in till bokhandeln eller biblioteket för att hitta en bra bok, utan det räcker med att plocka fram mobilen. När du väljer en av apparna som rekommenderas hos oss får du också lyssna gratis i minst 14 dagar beroende på vilken app du provar.

Provlyssna gratis

Eftersom dagens teknologi gör det så enkelt att få tillgång till böcker blir det också väldigt lätt att ta del av information. Just faktaböcker kan därför vara betydligt mer än bara underhållning. Du som är intresserad av att lära dig nya saker har nu en fantastisk möjlighet att utbilda dig, vidga dina vyer och få kunskap om allt mellan himmel och jord. Vad är du nyfiken på idag?

Vi hoppas att du hittar en ljudbok du tycker är intressant och som du lär dig något nytt med. Glad lyssning!