Familjeabonnemang för ljudböcker

Det har länge funnits en efterfrågan på familjeabonnemang för ljudböcker. Det har inte känts rimligt att man ska behöva skapa flera konton för att lyssna i samma familj. Fram tills ganska nyligen har gensvaret från ljudboksapparna varit ganska svalt på den här fronten men nu har det börjat hända saker. I skruvande stund (juni 2018) erbjuder två av de stora ljudboksapparna familjeabonnemang för ljudböcker.

Nextory familjeabonnemang

Nextory erbjuder ett familjeabonnemang där det går att lyssna på ljudböcker via fyra olika enheter samtidigt. Familjeabonnemanget kostar 199 kronor per månad och går att prova på gratis i 14 dagar genom att klicka här.

BookBeat familjeabonnemang

BookBeat har ett familjeabonnemang där du kan dela ditt konto med andra i din familj. Du behöver ha ett vanligt BookBeat-konto först. Där kan du lägga till extra användare för 49 kronor per månad. Upp till 5 personer kan använda samma konto. Varje familjemedlem får en egen profil och ser bara sina egna böcker. Du kan prova BookBeat och deras familjeabonnemang genom att klicka här.

Erbjuder Storytel familjeabonnemang?

Nej, Storytel erbjuder i dagsläget inte ett abonnemang för hela familjen. Det ska bli spännande om de följer efter och skapar ett familjeabonnemang nu när Nextory och BookBeat erbjuder möjligheten för hela familjen att lyssna på ljudböcker i ett och samma konto.