För dig blottad
Lyssna gratis här:

För dig blottad

För dig blottad går i fotspåren av Femtio nyanser-erotiken och den intensiva kärleken. Boken går på djupet i romansen mellan en man och en kvinna som hittar sin kärlek till varandra trots sina respektive brister. Boken tar fasta på den kvinnliga sexualiteten i ett intressant förhållande mellan Eva och Gideon. Gideon beskrivs som både farlig och het, vilket förändrar Evas liv och skapar en skakig kärleksresa. Trots sitt fokus på kvinnlig sexualitet är den väldigt läsvärd för både kvinnor och män som är intresserade av romansen.

Boken är en del av en serie av böcker med karaktärerna Eva och Gideon och deras kärlekshistoria. Författaren Sylvia Day fick Blottad för dig publicerad redan 2012 och den finns nu även tillgänglig som ljudbok gratis under en prova-på-period. Boken är den första av flera böcker i denna serie och lyssningstiden är drygt 10 timmar. Boken har fått stor spridning och är redan såld i över trettio länder och Sverige är inget undantag med sitt stora intresse för genren, som vi fick se inte minst under den intensiva perioden av 50-nyanserhysterin.

Författaren av boken: Sylvia Day

Sylvia Day är en bästsäljande författare i hela 28 länder världen över och har tiotals miljoner böcker sålda i över fyrtio länder. Crossfire-serien av böcker, som För dig blottad är den första boken i, har fått stor uppmärksamhet och framställs som kanske Sylvia Days bästa böcker. Böckerna går ofta i samma tema och handlar om intensiva och ibland destruktiva romanser med spännande män. Här finns en intressant dynamik i relationerna som beskrivs på ett träffsäkert sätt av den hyllade, storsäljande och prisbelönta författaren Sylvia Day.

Lyssna på För dig blottad gratis

Nu kan du lyssna på Blottad för dig på svenska som ljudbok gratis under en prova-på-period. Boken är inläst på svenska av Callin Öhrvall Delmar som tar dig igenom en 10 timmar och 23 minuter lång intensiv kärleksromans. Att lyssna på en ljudbok som Blottad för dig gratis är en förmån och oavsett årstid eller tid på dygnet kommer denna bok kunna förgylla vardagen. Boken och serien har redan fått stor spridning och stort intresse kring sig och det är utmärkt att starta med Blottad för dig, den första av flera böcker om Eva och Gideons romans.