Fyra dagar i Kabul

Fyra dagar i Kabul är en svensk spänningsroman skriven av Anna Tell. Ljudboken är inläst av Viktoria Flodström och har en speltid på 8 timmar och 53 minuter. Du kan lyssna till Fyra dagar i Kabul på ljudbok via exempelvis Nextory. Nya användare lyssnar gratis under en begränsad period.

Handling

Kabul, Afghanistan. När två svenska diplomater kidnappas hamnar den erfarna förhandlaren Amanda Lund mitt i händelsernas centrum. Att hitta de två diplomaterna blir en kamp mot klockan och Amanda Lund måste traggla sig igenom en härva av sex, heroin och mord. Medan hon söker efter kidnapparna inser hon att hon inte är den enda som försöker hitta de svenska diplomaterna.

Hemma i Sverige stundar ett afghanskt statsbesök i Stockholm. Bill Ekman, Amandas kollega, utreder ett mord på en ung man och informerar samtidigt de svenska departementen om Amandas framsteg i Afghanistan.

Men det är något som inte stämmer. Varför vill regeringen mörka kidnappningen? Och varför hör inte de som kidnappat diplomaterna av sig? Snart går det upp för Amanda att den svenska ambassadören i Kabul döljer något väsentligt…

Om författaren

Anna Tell är en svensk statsvetare och kriminalkommissarie med förflutet inom Försvaret och utlandsuppdrag i just Afghanistan. Fyra dagar i Kabul är hennes debutroman och den första i en serie om förhandlaren Amanda Lund.

Fyra dagar i Kabul
Lyssna gratis här: