Grannar i död och lust
Lyssna gratis här:

Grannar i död och lust

Grannar i död och lust är del tre i serien om Ester Karlsson med K. Lyssna på denna ljudbok redan idag.

Du kan lyssna på ljudboken Grannar i död och lust och följa denna deckare som är den tredje delen i den så kallade Falsterbo-serien. Det är en fristående fortsättning på Ester Karlsson med K och dess uppföljare Ett lik i garderoben. Böckerna i serien är så kallade pusseldeckare och är humoristiskt författade av duon Christina Olséni och Micke Hansen. Olséni är civilekonom och Micke är bland annat manusförfattare. De lever båda på Falsterbonäset vilket bäddat för att bygga upp denna sprudlande historia med starka karaktärsskildringar. Det utlovas spänning på väldigt hög nivå.

Handling

Vi får följa Ester och hennes släktingar när de försöker gå till botten med vad som egentligen pågår under städdagen i den annars lugna bostadsrättsföreningen. Det blir en spännande kamp för att ta reda på sanningen. Nu kan du lyssna på Grannar i död och lust gratis som ljudbok.

Boken handlar om Ester Karlsson med K som är en änka på 78 år. Hon bor med sin fågel, kakaduan Roland nere i skånska Falsterbo. I den här delen är det dags för städdag i bostadsrättsföreningen Lärkan och grannsämjan kommer att prövas. Under dagen hittas en av grannarna död på ett gemensamt cykelskjul och när det andra dödsfallet uppdagas är det dags för Ester att dra igång en egen mordutredning. Vi får följa Ester och hennes syster och svåger när de tar sig an denna oväntade situation under den obligatoriska städdagen. De misstänks själva av polisen - hur ska detta lösas?

Lyssna på Grannar i död och lust gratis

Nu har du chansen att lyssna på denna och tusentals andra ljudböcker gratis under en begränsad tidsperiod. Du kan nämligen teckna en gratis prova-på-period redan idag genom en enkel registrering via någon av flera olika ljudboksappar som erbjuder dessa testperioder. Grannar i död och lust är den tredje fristående delen i den härliga serien om änkan Ester Karlsson med K. Den här ljudboken är inläst av Gunilla Leining och inläsningen är 7 timmar och 27 minuter lång. Lyssna och njuta av denna mycket omtyckta, mysiga och kluriga deckare av författarduon Olséni och Hansen.