Grey - Femtio nyanser av honom enligt Christian
Lyssna gratis här:

Grey - Femtio nyanser av honom enligt Christian

50 Shades-serien har fascinerat miljontals människor runtom i världen och just Grey - Femtio nyanser av honom enligt Christian ger ett nytt perspektiv till den första boken i serien. Här får du höra berättelsen ur Christian Greys perspektiv, vilket ger en helt annan nyans till den erotiska romanen. Christian har kontroll över allting i sitt liv och han är både framgångsrik och förmögen. Men trots det är hans liv ganska tomt, eller snarare innehållslöst. En dag förändras det dock, det är när Anastacia Steele dyker upp i hans liv och även om han gör allt för att glömma henne så kan han inte komma ifrån de känslor hon väckt i honom. Det är stor skillnad i berättelsen från Anas perspektiv jämfört med Christians egna.

För dig som redan läst eller lyssnat på den första delen med Anastacias humor kommer du att känna igen dig i historians gång, men själva upplevelserna är helt annorlunda. Du får nu följa Christians kontrollbehov inifrån honom och hur han känner när Ana kommer och lyckas se igenom hans rikedomar och framgångar. Du får följa Christians funderingar om hans hemska barndomsminnen och om Ana kan hjälpa honom att skingra dem och slippa undan från sina mardrömmar. Han är också rädd att hans sexuella åtrå ska skrämma bort Ana, detsamma gäller för hans självhat och kontrollbehov. Hur länge kan Christian leva på hoppet som Ana och kärleken till henne ger honom? Allt detta kan du ta del av när du lyssnar på ljudboken.

E L James

E L James heter egentligen Erica Mitchell och hon har slagit igenom som författare med 50 Shades-serien. Hon är född och bosatt i England där hon bor med sin man som hon har varit gift med i över trettio år. Hennes framgångar har blivit stora med den erotiska romance-trilogin om Christian Grey och hon har även släppt böcker ur Christians perspektiv, som just Grey - Femtio nyanser av honom enligt Christian, som du kan lyssna på som ljudbok helt gratis. James uppger att hon tagit inspiration från Twilight-serien och började med att skriva fan fiction. Tack vare hur populära hennes texter blev då satte hon sig ner år 2009 och påbörjade 50 Shades-serien. Böckernas popularitet har slagit henne med häpnad, hon kunde aldrig gissat att de skulle bli så stora.

Lyssna på Grey - Femtio nyanser av honom enligt Christian gratis

Oavsett om du tidigare har läst eller lyssnat på de tidigare böckerna i 50 Shades-serien kan du ändå läsa på Grey - Femtio nyanser av honom enligt Christian och du kan lyssna på den som ljudbok gratis på flera olika ställen. Många ljudboksappar erbjuder gratis lyssning under en provperiod och det gör att du kan få ta del av den här kritikerrosade berättelsen utan att betala en enda krona för det. Det är en spännande berättelse som har fängslat flera miljontals människor med sin erotiska och romantiska feeling. Ljudboken har en speltid på 19 timmar och 33 minuter och inläsare är Oscar Skagerberg som är en svensk skådespelare. Passa på att lyssna på Grey - Femtio nyanser av honom enligt Christian som ljudbok gratis.