Hälsobalansen
Lyssna gratis här:

Hälsobalansen

Att sitta och söka efter goda råd kring livsstil och hälsa och läsa ändlösa bloggar med nyttiga recept kan vara tidsödande. Det är svårt att sålla i flödet av information och dessutom blir du trött i ögonen av allt läsande och det starka skärmljuset. Då kan det vara skönt med en gratis ljudbok som är ett avslappnande sätt att lära sig nya saker. Ljudboken Hälsobalansen är en härlig ljudbok som ger nya vinklar på hur du ska få ett sundare liv. Nu kan du dessutom lyssna på den eftersom du kan streama den gratis via en ljudbokstjänst. Unna dig kvalitetstid och bli smartare på köpet!

Hälsobalansen innehåller information om nycklar till ett bättre liv, nämligen att må bättre genom att äta, sova och träna bättre. Boken kom ut år 2019 och är skriven av läkaren Rangan Chatterjees. Han har ofta patienter som söker upp honom för att få en diagnos och medicin, där deras symtom skulle kunna lindras och till och med förbättras med en ordentlig livsstilsförändring. Mat i sig är en kraftfull medicin som vi borde ta hjälp av oftare. Tanken är att se på kroppen som en helhet i stället för att behandla enstaka symtom. Uppläsaren Charlotta Jonsson guidar dig under 6 timmar och 45 minuter.

Lär dig de fyra nycklarna i gratis ljudbok

Hälsobalansen ser de fyra nycklarna som hörnstenar till ett sundare liv. De är Vila, Mat, Rörelse och Sömn. Det viktiga är att du får en balans mellan dessa delar. Du ska inte vara perfektionistisk i din strävan. Till exempel är det onödigt att träna stenhårt om du inte sover bra. Det är inte vägen till ett bra mående. Mer konkreta tips i Hälsobalansen är periodisk fasta, promenader och egentid. Det är saker som inte behöver kosta så mycket och som alla kan göra. Egentid kan faktiskt vara att lyssna på ljudboken i ett skumbad i ett lugn och varmt badrum.

Lyssna på Hälsobalansen gratis

Om du har blivit sugen på att lyssna på Hälsobalansen så har du alltså möjligheten att lyssna på denna bok gratis under en prövotid på en ljudapp. Vill du sedan inte fortsätta med tjänsten kan du enkelt avsluta ditt medlemskap. Fördelarna med medlemskap är att du kan välja mellan ett stort antal olika ljudböcker, både facklitteratur och skönlitteratur. Ljudböcker är ett härligt sätt att ta del av en bok eftersom du kan lyssna på dem var som helst. Du kan helt enkelt lära dig en massa om hälsa med ljudboken Hälsobalansen och börja ditt nya liv när du kliver av på uppfarten!