Homo Deus
Lyssna gratis här:

Homo Deus

Ta chansen att lyssna på boken Home Deus som ljudbok alldeles gratis. Home Deus är en framtidsspaning om människans fokus. Det senaste århundradet har vi som människoart lyckats hantera flera utmaningar som svält, krig och sjukdomar. Det som länge sågs som obeskrivliga naturkrafter kan nu i viss utsträckning kontrolleras av människan. Fler dör idag av ålder än av smittsjukdomar, självmord är vanligare än krig och terrordåd och fler dör av fetma än undernäring.

I Home Deus går författaren till botten med frågan kring vad som ska komma härnäst. Vad ska människans huvudfokus rikta in sig på? Om vi tittar på resten av 2000-talet - vilka drömmar och framtidsprojekt är det som ska prägla vår tid och vinna vår uppmärksamhet? Eller är det mardrömmar som vi behöver fokusera på främst? I Home Deus belyses frågor som döden, AI och gudar. Det är en tankeväckande bok om människans framtid.

Framtidsspaning om människans huvudfokus

Home Deus är uppföljaren på dess uppskattade föregångare boken Sapiens som blev en global storsäljare. Författaren Yuval Noah Harari hyllades för denna som såldes till över 30 olika länder. Den blev en internationell succé och nu har du möjlighet att lyssna på uppföljaren Home Deus gratis som ljudbok. Här fortsätter utforskandet av mänsklighetens historia och villkor. Boken Home Deus är mer framtidsinriktad än sin föregångare Sapiens.

Bokens israeliske författare Yuval Noah Harari föddes 1976 och undervisar idag, vid sidan av författandet, på Historiska institutionen vid Hebreiska universitetet i Jerusalem. Han är professor i historia och har doktorerat i historia vid University of Oxford. Han har uppskattats för sina djupt belästa betraktelser och skildringar av mänsklighetens historia. Yuval Noah Harari har under 2018 även givit ut uppföljaren 21 tankar om det 21:a århundradet.

Lyssna på Home Deus gratis

Ljudboken Home Deus finns att lyssna på som ljudbok gratis. Det är mycket enkelt att få tillgång till boken. Du behöver bara teckna en så kallad prova-på-period som är gratis hos en ljudboksapp. Du fyller sedan i ett fåtal uppgifter och sen är du redo att lyssna på Sapiens, Home Deus och massor av andra böcker. Det finns tusentals olika ljudböcker och e-böcker att konsumera så det finns något för alla smaker.

Den svenska ljudboken är inläst av Rolf Wrangnert och lyssningstiden är 19 timmar och 51 minuter. Den finns även en engelsk ljudboksversion att lyssna på för den som föredrar det. Ibland kan det vara trevligt att lyssna på engelska för att få en mer internationell känsla när det handlar om stora ämnen som just människan och världen. Du har här valmöjligheten för vad som känns bäst för dig. Låt dig inspireras av Home Deus!