I sommar blir det nog bättre
Lyssna gratis här:

I sommar blir det nog bättre

I sommar blir det nog bättre är en ljudbok efter ett original av Sisko Savonlahti, uppläst av Emma Molin.

Boken handlar om en kvinna i trettioårsåldern i Helsingfors, som står inför att ta tag i sitt liv. Hon skulle behöva komma över sitt ex och skaffa ett nytt jobb till att börja med, och skapa en spiral av positivt tänkande. Kvinnan är frilansjournalist men har hamnat i ett läge där hon varken passar för familjesidorna eller förstår sig på den "unga" målgruppen längre. Dessutom har hon redan avverkat draget att "som äldre ge råd till de yngre". Men det är trots allt snart sommar, och kanske blir allt bättre just denna sommar?

Handling

I sommar blir det nog bättre finns just nu att lyssna på gratis som ljudbok under en begränsad period, för att ta del av den gripande och autentiska historien. Bokens handling är autofiktiv och känns hoppfull på ett lite försiktigt sätt, om än knappast optimistisk.

Det är lätt att känna igen sig i hur huvudpersonen hellre tröstäter chips med dipp, vattnar blommorna och drömmer om sin före detta än själv funderar över de råd hon ofta ger sina läsare. Men hur ska hon gå tillväga för att komma på rätt köl igen? Och vad är det egentligen hon själv vill, innerst inne? Bokens författare heter Sisko Savonlahti, är född 1982 och kommer själv från Helsingfors. I sommar blir det nog bättre är hennes debutroman. Den överraskade med att placera sig stadigt på de litterära topplistorna, och nominerades även till Helsingin Sanomat Literature Prize 2018.

Lyssna på I sommar blir det nog bättre gratis

Just nu kan du provlyssna gratis på I sommar blir det nog bättre under en begränsad period, via olika ljudboksappar. På det viset kan du också testa för att se vilken app som passar dig bäst. Fördelen med en ljudboksapp jämfört med till exempel en CD-skiva är att du kan lyssna på ett obegränsat antal böcker, till en fast kostnad per månad. Det enda som behövs är att du har mobiltelefonen med dig, vilket gör upplägget väldigt smidigt och flexibelt. Provperioden är helt kostnadsfri, men du måste själv säga upp abonnemanget för att därefter inte bli debiterad.