Ibland mår jag inte så bra

2016 års mest sålda fackbok, Ibland mår jag inte så bra, blev hyllad för sitt modiga sätt att prata om psykisk ohälsa. Boken är skriven av Therese Lindgren och hon har dessutom läst in ljudboksversionen.

Therese Lindgren är en svensk videobloggare som blivit utsedd till Årets Youtuber två år i följd, 2015 och 2016. Under 2016 blev hon även utsedd till årets webbteveprofil på Kristallengalan, första gången det priset delades ut. Men bortom framgångarna och kändisskapet finns baksidor. Lindgren har varit öppen med hur det är att må psykiskt dåligt och beskriver i boken hur hennes liv kan se ut. Ibland mår jag inte så bra behandlar saker som hur det är att leva med panikångest, hur man kan peppa sig själv och vilken hjälp som faktiskt finns att få.

I den här videon kan du lyssna till Thereese egna ord om sin bok:

När du lyssnar på ljudboken kommer du märka att Lindgren tar sig an ett svårt ämne på ett ärligt, personligt och många gånger humoristiskt sätt. Att leva med psykisk ohälsa är inget att skämmas över och genom boken kanske fler kan få upp ögonen för det. I dagens allt mer stressiga värld är psykisk ohälsa något som drabbar många åtminstone någon gång i livet. Även om du själv inte drabbats känner du säkert någon i din närhet som på något sätt har lidit av psykisk ohälsa.

Lyssna gratis

Du kan lyssna på Ibland mår jag inte så bra på ljudbok via någon av streamingtjänsterna Nextory eller BookBeat. Båda dessa appar erbjuder gratis lyssning för nya kunder.

Ibland mår jag inte så bra
Lyssna gratis här: