Inland
Lyssna gratis här:

Inland

Inland är del två i serien Berger och Blom. Lyssna på denna ljudbok redan idag.

Du kan lyssna på Inland gratis som ljudbok och njuta av en spännande historia som rymmer både mord, skuld och flykt. Det här är uppföljaren till den tidigare prisade boken Utmarker av författaren Arne Dahl. Vi får följa den forne detektiven Sam och kollegan Molly på nya äventyr i den förtjusande boken Inland. Efter denna har även delarna Mittvatten och Friheten utgivits i samma serie med namnet Berger och Blom. Teckna din provperiod gratis redan idag för att följa med på en tempofylld och spännande resa som du bara inte vill missa!

Handling

I Inland får vi möta den forne detektiven Sam Berger som ställs inför en ny svår situation. Lyssna på denna ljudbok gratis och följ med på en spännande resa mot mörkrets kalla hjärta.

Boken inleds med att att den tidigare detektiven Sam Berger vaknar till utan att veta var han befinner sig. Han finner kompanjonen Molly Blom vid sin sida och inser senare att de båda är på flykt från rättvisan. De två får ta i tu med ett fall från det förflutna - ett mycket obehagligt sådant. Det handlar om skuldfrågan, är den tidigare dömde mördaren skyldig och hur ska Sam och Molly ta reda på detta utan att själv dras in i mörkret? Författaren Arne Dahl bjuder på en mycket spännande historia i denna bok.

Lyssna på Inland gratis

Nu har du chansen att lyssna på denna och tusentals andra ljudböcker gratis under en begränsad tidsperiod. Du kan nämligen teckna en gratis prova-på-period redan idag genom en enkel registrering via någon av flera olika ljudboksappar som erbjuder dessa testperioder. Inland är den andra delen i en serie på fyra böcker om de båda klipska detektiverna Sam Berger och Molly Blom. Den här ljudboken är inläst av Niklas Engdahl och inläsningen är elva timmar och 49 minuter lång. Luta dig tillbaka och lyssna och njut av denna mycket spännande berättelse av Arne Dahl.