Isprinsessan
Lyssna gratis här:

Isprinsessan

Lyssna på Camilla Läckbergs spännande debutroman Isprinsessan i ljudbok där handlingen tar plats i Läckbergs hemort Fjällbacka på västkusten.

Erika Falck är en författare som är i Fjällbacka för att ta hand om sina föräldrars dödsbo och kommer i kontakt med ett dödsfall på en barndomsvän sedan 20 år tillbaka. På polisstationen i Tanumshede arbetar Patrik Hedström som polis och han är den som blir utsedd att utreda fallet. Genom utredningen korsar Erika och Patrik vägar med varandra och en blixtförälskelse uppstår mellan dem. Isprinsessan är Läckbergs debutroman och handlingen är uppbyggd kring en småstadsanda där alla känner alla och har en mix av kärlek och intriger. Det är en underhållande och lättläst debut från den populära Läckberg.

Handling

Alexandra Wijkner hittas död i ett badkar och hela bygden undrar om det är ett självmord eller om Alexandra har blivit mördad? Polisen Patrik Hedström kopplas tidigt in i fallet och leder arbetet från den lilla polisstationen i Tanumshede och mystiken tätnar kring Alexandras dödsfall. Samtidigt har Erica Falck intresserat sig för fallet och för att lösa mordet på Erikas barndomsvän måste många nystan lindas ut och det kommer göras med både Erikas hjälp och polisens. Isprinsessan som är första delen i Fjällbacka-serien går att lyssna på gratis under en begränsad period.

Denna debutroman av Camilla Läckberg har blivit översatt till många olika språk och filmatiserad. Det är en av toppsäljarna inom deckardebuter genom tiderna. Karaktärerna kring Erica och Patrik byggs upp på ett intressant sätt och stilen Läckberg skriver på är lättsam och underhållande. Det är lätt att följa bokens handling om Isprinsessan och med många skickliga tvister tar Läckberg med läsaren runt i Fjällbacka för att lösa gåtan med den döda barndomsvännen till Erica Falk. Kärleken som uppstår mellan Erica och Patrik är det som tar Isprinsessan vidare till att bli en älskad bokserie.

Lyssna på Isprinsessan gratis.

Isprinsessan är en bok som tar med läsare till pittoreska Fjällbacka och Läckberg bygger upp mystiken i boken på ett fängslande sätt. Boken gör sig bra som ljudbok och passar perfekt för den deckarintresserade. På Ljudboksappar.se kan du se vilka appar der går att lyssna på gratis i under en begränsad tid. Det passar perfekt att denna bok är den första av av 10 böcker så du har mycket att se fram emot efter den första boken. Börja lyssna nu med en prova-på-period och förälska dig i Camilla Läckbergs karaktärer i den populära Fjällbacka-serien.