Jag som var så rolig att dricka vin med
Lyssna gratis här:

Jag som var så rolig att dricka vin med

Jag som var så rolig att dricka vin med är en gripande ljudbok som du kan lyssna gratis på genom ett flertal olika ljudboksappar. Bakom boken står Rebecka Åhlund och det här är hennes sanna berättelse om hur hon gick från ett alkoholmissbruk till att bli nykter.

  • En sann berättelse
  • Skriven av Rebecka Åhlund, uppläst av Katarina Cohen

Fest istället för rehab

Innan Rebecka säger orden "Jag heter Rebecka och jag är alkoholist" lever hon ett liv i London fyllt med alkohol. Hennes frilansande jobb tillåter henne att dricka i princip när hon vill, vilket i grund och botten kanske är exakt det som hon alltid har längtat efter.

Rebecka vet egentligen att hon dricker för mycket och är övertygad om att hennes vänner en kväll har kommit för att ta med henne till rehab. Hon överraskas istället med en födelsedagsfest, då hon dagen därpå fyller jämnt. Rebecka blir lättad och kvällen avslutas i vanlig ordning i dimman.

Gripande berättelse om kampen mot tillfrisknande

I Jag som var så rolig att dricka vin med får vi följa Rebecka mot ett nyktert liv och hon berättar öppet om vardagslivet som alkoholist innehållande ångest, skam och skuld. Hon berättar även om hur hon tillslut slutar bedöva sig med alkohol och vågar möta sin tillvaro precis så som den ser ut.

Att lyssna på Jag som var så roligt att dricka vin med som ljudbok är inte bara gratis, utan även väldigt fängslande. Katarina Cohens inläsning håller greppet om oss i 5 timmar och 9 minuter och berättelsen som hon läser upp handlar om en människas kamp mot tillfrisknande.

Lyssna på Jag som var så rolig att dricka vin med gratis

Jag som var så rolig att dricka vin med är det perfekta valet för dig som vill lyssna på en ljudbok helt gratis. Genom att registrera dig för den prova på-period som flera olika ljudboksappar erbjuder kan du lyssna på bland annat Rebecka Åhlunds bok under en begränsad tid utan att betala.