Kaninen som så gärna ville somna

Kaninen som så gärna ville somna är en svensk barnbok av beteendevetaren Carl-Johan Forssén Ehrlin. Boken är en godnattsaga som ska göra det lättare för barn att somna på kvällarna i takt med att de lyssnar på berättelsen. Med hjälp av metoder som grundar sig i coachning och kommunikation har författaren skapat en väldigt speciell sorts barnbok som är tänkt att göra nattningen enklare för många föräldrar.

Om du vill testa Kaninen som så gärna ville somna som ljudbok och om det fungerar på ditt barn kan du göra det gratis i 14 dagar via BookBeat eller Nextory.

Handling

Berättelsen handlar om Kalle Kanin som inte kan sova. Hans mamma tar honom med sig till farbror Trollkarl som vet vad Kalle behöver göra för att kunna somna. Under berättelsens gång kommer barnet som lyssnar på berättelsen att följa med Kalle Kanin och träffa många nya vänner som tillsammans vaggar dem till sömns.

Kaninen som så gärna ville somna har blivit en stor succé både i Sverige och utomlands, bland annat har den toppat försäljningslistan hos Amazon. Många föräldrar har hyllat boken och menar att den verkligen hjälper deras barn att somna snabbare. Andra är mer kritiska och tycker att boken inte håller vad den lovar. Som så många andra saker här i världen kan säkerligen båda åsikterna vara sanna. Alla barn är olika och kan såklart reagera på metoderna som används i boken på skilda sätt. Vissa kanske somnar snabbare medan det inte alls fungerar på andra barn.

Lyssna på Kaninen gratis

Du kan lyssna på Kaninen på ljudbok gratis i 14 dagar via Nextory eller BookBeat. Erbjudandet gäller alla nya användare som inte provat någon av dessa appar tidigare.

Kaninen som så gärna ville somna
Lyssna gratis här: