Kaosologi
Lyssna gratis här:

Kaosologi

Kaosologi är den åttonde boken av författaren och ekonomiprofessorn Micael Dahlen. I boken behandlas vikten av våra beslut och vilka följder de får. Vad är det som gör att vi befinner oss där vi är precis just nu? Det är små saker som får stora följder. Boken ger oss hopp om att vi besitter makten att vi påverka vår egen situation. Dahlen har ”avmåstefierat” sin vardag för att förändra sin syn på sitt eget liv och vill nu inspirera andra att göra samma sak. Låter det spännande? Lyssna på Kaosologi som ljudbok gratis.

I Kaosologi kombinerar Micael Dahlen sina egna självupplevda erfarenheter med forskning för att beskriva hur du kan förändra din syn på livet. Han introducerar oss i Kaosologi för en rad nya ord som exempelvis romanleva, vankraft och livssuddet. Lyssnaren får ta del av både aha-upplevelser såväl som konkreta råd och tips. Budskapet grundar sig i att livet pågår här och nu hela tiden, omkring och inuti oss. Michael Dahlen har beskrivit detta som sin mest meningsfulla och personliga bok hittills - Kaosologi är en bok som sätter spår i mottagaren och bjuder in till nya tankar.

Vem är Micael Dahlen?

Det här är Micael Dahlens åttonde bok som nu går att lyssna på gratis som ljudbok. Tidigare har han skrivit till exempel debuten Nextopia (2008), en bok som behandlar ämnet förväntningssamhället, och Monster. Dahlen är även föreläsare och debattör som ofta bjuds in till diverse intervjuprogram. Han föreläser internationellt och för flera olika branscher. Micael är dessutom professor i ekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm och brukar omnämnas med epitetet ”rockstjärneprofessorn” tack vare sina yttre attribut som kanske inte stämmer överens med den typiska stereotypa bilden av en professor.

Lyssna på Kaosologi gratis

Nu har du möjlighet att kunna lyssna på den tänkvärda boken Kaosologi helt gratis som ljudbok. Du kan lyssna på den gratis genom att teckna en kostnadsfri provperiod hos en ljudboksapp. Bokens författare Michel Dahlen läser personligen upp boken med sin egen ljuva stämma och den är 4 timmar och 8 minuter lång. Ta chansen - att teckna ett gratiskonto tar bara någon minut. Ett beslut som kan påverka resten av ditt liv. Dyk in i en inspirerande värld som potentiellt kan påverka synen på hur du lever.