Kniv
Lyssna gratis här:

Kniv

Kniv är den tolfte boken av Jo Nesbø i hans omåttligt populära bokserie om Harry Hole. Denna fristående bok går även att lyssna på som ljudbok.

Kniv tar vid där boken "Törst" slutade. Jo Nesbøs böcker har tagit världen med storm och denna bok är inget undantag. Återigen har författaren lyckats skapa otroligt levande och otäcka karaktärer. I denna bok har Harry Hole förlorat allt och dricker så mycket att han tappat kontrollen. Han har sjunkit lågt, men han har inte nått botten än. Snart händer det något som gör att han måste gaska upp sig och bege sig ut på en gastkramande jakt. Gamla fiender och dolda hemligheter måste hittas. Resultatet är en nagelbitare i absolut världsklass.

Handling

Jo Nesbøs böcker om Harry Hole har hyllats av såväl kritiker som läsare. Kniv är den tolfte boken i den populära serien. Du kan lyssna på den gratis i ljudboksformat.

Harry Hole befinner sig i en djup kris. Han känner att har förlorat allt som är värt att leva för. Rakel har kastat ut honom och han har fått sparken från jobbet som utredare. Hans alkoholproblem är större än någonsin. Han har aldrig tidigare varit så nära botten. En dag händer det saker som gör att han inser att botten inte är nådd. Han påbörjar en spännande jakt på en gammal fiende och mörka hemligheter. Denna nagelbitare tar vid efter boken "Törst", men den kan även lyssnas på eller läsas som fristående bok. Boken har hyllats som en av Jo Nesbøs bästa.

Lyssna på Kniv gratis

Kniv är en otroligt spännande berättelse som passar utmärkt att lyssna på i ljudboksformat. Du kan lyssna på boken via flera olika appar under en begränsad period. Många av dessa dessa tjänster låter dig lyssna på boken helt gratis under en viss prova-på-period. Detta gäller framför allt för nya användare. Inläsare för ljudboken är Jonas Malmsjö. Speltiden är 21 timmar, 14 minuter och 20 sekunder. Ladda ned ljudboken, gör en kopp te och sätt dig någonstans där du kan njuta av denna nervkittlande jakt. Inläsaren gör ett mycket bra jobb och det är lätt att följa den röda tråden.