Kris och utveckling
Lyssna gratis här:

Kris och utveckling

Kris och utveckling är en klassiker om de psykiska kriser som människor upplever. Boken kom ut för första gången redan år 1975 och har sedan dess lästs av hundratusentals svenskar. Nu finns den äntligen som ljudbok. Mycket har hänt inom samhället och psykiatrin sedan 1975 och därför är boken omskriven i en betydligt modernare version. Innehållet är uppdaterat efter mer dagsaktuella händelser, men boken handlar fortfarande om olika sorters kriser i livet. En del är plötsliga och andra tillhör livets olika perioder. Boken lägger särskild tyngd på varför kriser är bra och hur de är nödvändiga för att människor ska kunna utvecklas.

Boken lämpar sig dels för personer som befinner sig i en kris eller som har genomgått en kris. Den är även bra för att att öka förståelsen för människor som befinner sig i kris eller i krislägen. Boken förbereder även läsaren mentalt för vad som händer i kroppen och i hjärnan vid en kris och ger läsaren verktyg för krishantering och bearbetning.

Handling

Kris och utveckling är en gratis ljudbok som handlar om hur människan kan förbereda sig för och hantera livets olika kriser.

Livet är fullt av kriser och det går inte att undvika dem, men det går att hantera dem. Författaren Johan Cullberg skriver på ett lättförståeligt språk. Boken har blivit en riktig klassiker och används idag även som kurslitteratur för högre studier inom psykologi, psykiatri och katastrofhantering. Den nya omarbetade versionen av boken innehåller även ett kapitel om katastrofpsykatri skriven av Tom Lundin.

Lyssna på Kris och utveckling gratis

Den nya omarbetade versionen av kris och utveckling finns nu även som ljudbok. Du kan lyssna på boken kostnadsfritt genom att ta del av olika appars välkomsterbjudande där de erbjuder en prova-på-period. Att lyssna på boken är ett utmärkt sätt att ta del av viktig information om vad en kris är för något, vad som kan orsaka en kris och hur man bäst bemöter människor i kris.