Lazarus
Lyssna gratis här:

Lazarus

Lazarus är ljudbok nummer sju i bokserien om Joona Linna och hans arbete med att lösa mord.

Lazarus är lite mörkare än tidigare böcker i serien och handlar om en gravskändare som hittas död i en lägenhet i Oslo. Som alltid i Keplers böcker möter du Joona Linna, kriminalkommissarien som försöker lösa mordet. I den här boken sträcker sig historien även till Tyskland, då en tysk kommissarie ber Linna om hjälp med att lösa ett mord på en campingplats. Ett mönster framstår och även om det är galet är det omöjligt att ignorera. Historien som följer är grym och mörk präglad av något som kan liknas vid en mardröm, nämligen att någon återuppstått från det döda.

Handling

Lazarus har likt sina föregångare i serien blivit hyllad av sina läsare och lyssnare. Nu har du möjlighet att lyssna på den helt gratis.

I boken möter du förutom Joona Linna även kommissarie Saga Bauer, en välkänd karaktär i Keplers böcker. Kepler är en pseudonym för det gifta paret Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril, som har vunnit stora framgångar med sin bokserie om Joona Linna. Lazarus beskrivs som den mörkaste och grymmaste delen i serien och är älskad av många läsare. Boken har hyllats sedan den gavs ut år 2018. Du får följa med på en jakt efter en mördare som tycks ha begått sex mord i sex olika länder, åtminstone har morden väldigt mycket gemensamt. Kan Linna lösa även detta brott?

Lyssna på Lazarus gratis

Ta chansen att lyssna på ljudboken Lazarus gratis under en begränsad tidsperiod genom att prova en ljudboksapp. Många ljudboksappar har en prova på-period där du kan lyssna hur mycket du vill under begränsad tid. Med en ljudbok kan du lyssna på boken samtidigt som du gör annat, så som kör bil eller städar där hemma. Ljudboken läses upp av Jonas Malmsjö som även läst in de andra delarna i Keplers bokserie samt en hel del andra ljudböcker på marknaden. Uppspelningstiden är 17 timmar och 41 minuter och spänningen sträcker sig över hela tiden.