Lev livet längre
Lyssna gratis här:

Lev livet längre

Lev livet längre är en ljudbok om livet, evolutionen och hälsan. Många drömmer om ett långt liv. Vissa drömmer till och med om att leva för evigt. Författaren ställer frågan varför vi måste åldras och dö? Vad tillför åldrandet och döden till livet och dess mening? Det och många andra tankar diskuteras i denna bok. Författaren Johan Frostegård är läkare och forskare inom internmedicin samt i reumatologi. De slutsatser som han lyfter fram i boken kommer att överraska många, men hans vetenskapliga argument gör det omöjligt att inte lyssna till hans resonemang. Det är en mycket tänkvärd bok som ger läsaren möjlighet att reflektera över livet.

Författaren lyfter viktiga frågor om livet och döden utifrån ett evolutionärt synsätt. Reproduktion och överlevnad är grundläggande för mänskligheten. Han beskriver hur sex, motion, kost och socialt umgänge hänger ihop med döden samt hur vår livsstil har betydelse för hur länge vi lever. Vi kommer alla att dö, men det finns vissa faktorer som kan styra hur långt eller kort livet blir.

Handling

Lev livet längre är en gratis ljudbok som handlar om möjligheten att förlänga livet. Genom att utgå från de senaste upptäckterna inom vetenskapen beskriver författaren de faktorer som kan påverka livslängden. Han skildrar även synen på döden och livet i olika kulturer och hur livslängden förändrats genom åren.

Johan Frostegård är en läkare och forskare som har skrivit många uppskattade böcker om nutidens svåra frågor. Denna bok är ett utmärkt exempel på populärvetenskap för den breda massan. På ett skickligt sätt lyckas författaren bryta ned komplex forskning till en intressant bok om den moderna livsstilen, mat, sex, evolutionsläran och annat som påverkar våra liv som sociala varelser. En mycket insiktsfull bok om livet och döden.

Lyssna på Lev livet längre gratis

Du kan lyssna på Lev livet längre via olika streamingtjänster och appar. Många av dessa tjänster erbjuder en kostnadsfritt prova-på-period där du gratis kan lyssna på böcker. Detta gör att du var som helst kan lyssna på boken och lära dig mer om evolutionen och hälsan. Du kan lyssna i mobilen, i surfplattan eller från datorn. Luta dig tillbaka och låt dig fascineras av livet.