Löparna
Lyssna gratis här:

Löparna

Löparna är en spännande ljudbok som du kan lyssna på vart än du befinner dig.

Löparna är en lekfull roman som rör sig fritt över tid och plats. Romanen handlar om att vara i ständig rörelse. Samtidigt som man försöker stanna upp och bromsa den ständiga rörelsen. Det är den ryska sekten Löparna som säger att vägen till barmhärtighet går genom att aldrig slå sig till ro. Den handlar bland annat om en kvinna som reser över världen för att barmhärtigt mörda sin tonårskärlek som är dödssjuk. Och om en man som blir galen när hans barn och fru försvinner under en resa. Men lika mystiskt som de försvinner så dyker de plötsligt upp igen.

Handling

Boken Löparna är en härlig roman som handlar om att vara aktiv men samtidigt vilja bromsa. Passa på att lyssna på den gratis. Romanen är skriven av författarinnan Olga Tokarczuk och fick Nobelpriset år 2018. Liv, död, resande och migration avlöser varandra i boken.

Boken är känd då författarinnan Olga Tokarczuk vann Nobelpriset i litteratur år 2018. Olga är inte bara författare utan även poet och psykolog. Hon föddes år 1962 och är bosatt i Wroclaw. Olga undervisar vid universitetet i Opole och Jagellonska universitetet i Krakow. Hon debuterade som poet och har sedan dess även skrivit romaner, noveller, essäer samt tre olika filmmanus. Hon anses vara Polens mest namnkunniga författare och hennes böcker är översatta till ett 30-tal olika språk. Redan år 1979 debuterade hon dock under pseudonymen Natasza Borodin. År 1983 gavs en diktsamling ut och först år 1993 kom debutromanen Bokfolkets resa.

Lyssna på Löparna gratis

Passa på att lyssna på Löparna som är en spännande och lekfull roman. Detta gör du genom olika appar som har ljudboken i sitt sortiment. Dessa appar har en prova-på-period som du som ny kund kan testa en begränsad tid innan du bestämmer dig för om du vill fortsätta prenumerationen. Det finns en hel del ljudboksappar att välja mellan och i dessa finns det ett brett sortiment av härliga ljudböcker. Den nobelprisade romanen har visat sig vara väldigt populär och personer som har läst boken har gett den mycket bra betyg på betygsskalan.