Mig äger ingen
Lyssna gratis här:

Mig äger ingen

Mig äger ingen är skriven av författaren Åsa Linderborg, och handlar om hennes egen pappa, om manlighet och om klasskillnader. Boken är en självbiografi där Åsa berättar om hennes och pappans liv tillsammans, från det att hon är liten tills att hon så småningom växer upp. Pappan, Leif, är alkoholist och kämpar för att fostra sin dotter och klara av en vardag där han blivit lämnad av Åsas mamma, som söker lyckan på annat håll. Boken skildrar ett liv på 70-talet och visar på tillvarons bekymmer och snåriga vägar.

  • Mig äger ingen är en berörande självbiografi
  • Lyssna på Mig äger ingen helt gratis via olika ljudboksappar

Författaren Åsa Linderborg

Åsa Linderborg är både författare, historiker och kulturskribent. Mig äger ingen, som är Åsas första skönlitterära verk, nominerades till Augustpriset. Sedan dess har den även blivit teater och film. Mig äger ingen finns nu som ljudbok och går att lyssna på gratis för den som vill veta mer om författaren och ta del av en storslagen bok som verkligen griper tag i den som lyssnar. År 2007 var Åsa Linderborg sommarpratare i Radio P1, ett populärt sommarprat som även det berörde många på djupet.

Mig äger ingen är en perfekt bok att lyssna på som allra första ljudbok för den som inte använt sig av denna tjänst tidigare. Just berörande självbiografier kan vara bra att ta i omgångar, då mycket av det som berättas behöver tid att sjunka in. Att enkelt kunna pausa och ta upp ljudboken vid ett annat tillfälle är både enkelt och smidigt. En annan fördel är att du alltid har ljudboken med dig i mobilen, och slipper bära runt på en otymplig bok.

Ljudböcker istället för läsning

Ljudböcker är ett perfekt alternativ till läsning för den som tycker det är skönt att inte behöva sitta med en bok i handen. Vare sig du tycker om att lyssna på väg till jobbet, i bilen eller på bussen. Det kan inte bli mycket smidigare än att lyssna på ljudbok. Något som många även uppskattar är att lyssna på ljudbok vid läggdags, vilket kan vara väldigt avkopplande och ger en lugn stund innan det är dags att sova. Inläsarens unika röst påverkar förmågan att leva sig in i berättelsen.

Mig äger ingen kan du lyssna på som ljudbok helt gratis under en prova-på-period, och hela boken är ungefär 7 timmar och 20 minuter. Uppläsaren av boken heter Katarina Ewerlöf, och hon läser denna fantastiska bok med behaglig röst. Uppläsaren fångar dig som läsare och ger dig en bra känsla genom hela boken. Katarina har varit uppläsaren för ett hundratal böcker tidigare och ger med sin erfarenhet en extra bra upplevelse till dig som läsare. Ljudboken har fått bra recensioner och verkligen upp till sitt rykte!

Lyssna på Mig äger ingen gratis

Du kan lyssna på ljudboken Mig äger igen helt gratis, hos olika ljudboksappar under en prova-på-period. Genom att använda sig av prova-på perioder får du en bra inblick i hur dessa tjänster fungerar, utan att behöva spendera några pengar på tjänsten. Väljer du att fortsätta använda tjänsten finns också ofta bra och förmånliga prenumerationer, vilka ger dig en möjlighet att fortsätta lyssna på bra och spännande ljudböcker, precis som Mig äger ingen. Kom ihåg att du när som helst kan avsluta prova-på-perioden, och inte förbinder dig till något fortsatt medlemskap.