Mister
Lyssna gratis här:

Mister

Då den första boken i trilogin om Femtio nyanser kom höjdes E. L. James till skyarna samtidigt som andra tyckte att boken hade ett sadistiskt innehåll. Hur som helst lämnade boken ingen oberörd. Den nya boken, Mister, håller samma kvalitet och ger lyssnaren till ljudboken lika mycket spänning. Huvudpersonerna är inte de samma och inte heller riktigt av samma karaktär.

Här får du stifta bekantskap med Maxim Trevelyan och Alessia Demachi genom att lyssna på ljudboken Mister gratis. Handlingen utspelar sig mestadels i Londons nöjesliv, vid Cornwalls vilda kust och på det vackra Balkan. Boken ger dig en känsla av att åka berg- och dalbana och kastar dig mellan stora faror och vild passion. Det är en andlöst spännande ljudbok på 17 timmar och 33 minuter.

Maxim Trevelyan

Livet är enkelt för Maxim Trevelyan. Han ser bra ut, har goda kontakter med aristokratin i London, han har gott om pengar och har inte behövt arbeta en enda dag i sitt liv. Han har nära nog aldrig sovit ensam. Men allt detta får ett abrupt slut genom en tragedi som drabbar hela familjen. Han får ett ansvar som är svårt att axla.

Maxim ärver familjens fina titel, förmögenhet och fastigheter och med dessa följer ett stort ansvar och många förpliktelser. Det här är en roll han inte har förberett sig inför och han får kämpa ordentligt för att svara upp mot det nya ansvaret. Hans största utmaning är inte detta, utan det är hans begär efter en ung och gåtfull kvinna som oväntat dyker upp i hans närhet.

Alessia Demachi

Det är Alessia Demachi som nyligen har anlänt till England. Hon bär på ett mörkt förflutet, farligt och och fyllt av bekymmer. Hon är vacker och tystlåten men har en musikalisk begåvning. Hon är mystisk och lockande, vilket gör att Maxims intresse för henne övergår i en het passion. Han har aldrig tidigare upplevt någon liknande känsla, samtidigt som han skräms av den.

Men vem är denna Alessia Demachi och kan Maxim skydda henne från de illvilliga personer som hotar henne? Vad kommer hända då hon upptäcker att han har dolt hemligheter för henne? Författaren till Mister bygger upp spänningen i denna ljudbok som du kan lyssna gratis på för att uppleva Maxims och Alessias äventyr i London och på det ibland oroliga Balkan.

Ljudbok - ett populärt format

Den tryckta bokens tid är inte förbi men ljudböcker och e-böcker blir allt populärare. Det är inte konstigt då det är ett bekvämt sätt att njuta av böcker samt att leveranstiden är någon minut tills dess att du har boken hos dig. Att ha en ljudbok med sig i sin telefon eller liknande på resan eller arbetspendlingen är perfekt.

Ytterligare skäl till ljudbokens popularitet är att inläsarna är professionella skådespelare som kan levandegöra böckernas innehåll. Ljudboken Mister, som du faktiskt kan lyssna på gratis, är inläst av Björn Bengtsson och Viktoria Flodström. Björn Bengtsson har vi sett i några filmer om Johan Falk och Beck. Viktoria Flodström har varit med i en film om Wallander och filmen Stekta Sparvar.

Lyssna på Mister gratis

Det är ett fantastiskt erbjudande från flera ljudboksappar att låta dig lyssna gratis på en sådan spännande ljudbok som Mister. Du erbjuds att under en prova-på-period lyssna på en helt nyutgiven bok av författaren till Femtio nyanser, E. L. James. Det är en spännande berättelse fylld av både passion och romantik, en bok som det är svårt att sluta lyssna på.

Det finns flera fördelar med ljudböcker, exempelvis är de lätta att ha med sig i sin telefon eller annan spelare. De ljudböcker som ges ut på de stora förlagen är ofta inlästa av kända och prisbelönta skådespelare som kan ge boken en ny dimension som du inte själv kan åstadkomma då du läser. Att lyssna på en ljudbok som Mister helt gratis är ett perfekt tidsfördriv.