Modiga Morris – en vecka upp och ner
Lyssna gratis här:

Modiga Morris – en vecka upp och ner

Modiga Morris är framtagen av beteendevetaren Carl-Johan Forssén Ehrlin och är ingen vanlig ljudbok. Berättelsen hjälper ditt barn att hantera jobbiga situationer som kan uppstå i vardagen. Om du eller ditt barn vill lyssna på Modiga Morris gratis kan ni göra det genom att prova en ljudboksapp.

Modiga Morris är starkt inspirerad av beteendepsykologi och påverkande kommunikation. Med dessa som grund berättar författaren en saga som ger ditt barn rätt verktyg för att på ett enklare sätt hantera jobbiga situationer som kan uppstå i vardagen.

Som förälder känner du säkert igen svårigheterna i hur man ska kommunicera med ett barn som exempelvis är rödd för mörkret, inte vill äta upp maten eller har samlat och slagit sig och behöver tröst. Boken försöker ge barnet verktygen att själv hantera dessa jobbiga situationer på ett bättre sätt.

Handling

Modiga Morris är som vilken annan pojke som helst. Han gillar att cykla, klättra i träd och att leka med sina kompisar. Nyligen har hans familj flyttat till en ny stad. Första veckan i den nya staden liknar inget Morris varit med om tidigare. Han får uppleva många nya känslor som han inte har ställts inför tidigare. Veckan blir helt enkelt upp och ner!

Morris har dock personer i sin närhet som hjälper honom att hantera de här nya känslorna och hur han ska agera. Känslor som rädsla, saknad och smärta känner vi alla ibland men någon gång är alltid första gången vi upplever det.

Om författaren

Carl-Johan Forssén Ehrlin slog igenom på bred front med den banbrytande barnboken Kaninen som så gärna ville somna och toppade bästsäljarlistorna i många länder. Kombinationen av beteendevetare och utbildade visade sig vara en bra kombination för att skriva böcker som hjälper till att lösa problem som kan uppstå i vardagen. Med sina böcker har Carl-Johan Forssén Ehrlin hjälpt till att förändra många barns och föräldrars liv till det bättre.

Lyssna på Modige Morris som ljudbok gratis

Passa på att lyssna på Modige Morris gratis på ljudbok. Det är en spännande och lekfull barnbok som kommer hjälpa ditt barn att hantera vardagskänslor och jobbiga situationer i vardagen som vi alla ställs inför.

Du kan välja att lyssna på Modige Morris helt gratis under en begränsad tidsperiod via någon av apparna på den här sidan.