Mofibo

Viktig information: Mofibo blev uppköpta av Storytel under 2016 men finns för närvarande ändå kvar som egen app. Mofibo har samma pris som Storytel men utbudet av ljudböcker är mindre hos Mofibo. Vi rekommenderar därför att du provar Storytel eller Nextory istället.

Mofibo är från början ett danskt företag som blivit väldigt populära hemma i Danmark. Nu finns de även i Sverige och givetvis är ljudböckerna på svenska.

Mofibos uttalade mål redan från början var att göra böcker mer tillgängliga för alla. Det får vi väl säga att de har lyckats med. Nya böcker tillkommer varje dag och du kan välja fritt mellan tusentals böcker på både svenska och engelska.

Prova gratis

Mofibo erbjuder nya kunder att prova på gratis i 14 dagar. Då får du lyssna på hur många ljudböcker du vill. Om du inte vill fortsätta ditt abonnemang måste du säga upp det innan de 14 dagarna är slut för att det inte ska övergå i en betald prenumeration. Klicka här för att prova på gratis i 14 dagar.

Betalning

Mofibo accepterar Visa, MasterCard och PayPal som betalningsmedel.

Operativsystem

Mofibo går att använda på smartphones och surfplattor med Android eller iOS. Tyvärr går det alltså inte att använda Mofibo på Windows Phone eller en vanlig PC.

Gränssnitt

Så här ser Mofibos app ut.

Bild på hur Mofibos app ser ut

Abonnemang

Mofibos abonnemang kostar 169 kronor per månad och då får du lyssna på hur många ljudböcker du vill. Givetvis ingår även e-böcker i abonnemanget utan extra kostnad.

Utbud

Vi hittade 54 av 100 slumpvis utvalda ljudböcker hos Mofibo när vi undersökte utbudet hos alla appar. Det gör att Mofibo är den app som har sämst utbud av ljudböcker.

Mofibo logoProva gratis i 14 dagar

Jämför Mofibo med andra appar
Mofibo vs. Storytel