Nextory vs. Mofibo

Här jämför vi ljudboksapparna Nextory och Mofibo så du vet vilken app du ska välja.

VIKTIGT! Uppdatering 21 augusti 2017 - Nextory har förändrat sina olika abonnemang och erbjuder numera tre abonnemang som heter Silver, Guld och Familjeabonnemang. Nedanstående text är därför inte helt aktuell längre. Vi ska uppdatera den när vi hunnit undersöka Nextorys nya abonnemang ytterligare. För mer information om de nya abonnemangstyperna hos Nextory (däribland familjeabonnemanget), se Nextorys webbplats.

Vår rekommendation

Vi rekommenderar att du börjar med att prova Nextory Bas. Det är det billigaste abonnemanget och kostar 99 kronor per månad. Utbudet är inte lika stort som de andra abonnemangen hos Nextory eller Mofibo men du får ändå mycket ljudböcker för pengarna. Chansen är stor att utbudet av ljudböcker räcker gott och väl för dig. Du provar gratis i 14 dagar genom att klicka här.

Om du tycker utbudet är för litet så har du valet att uppgradera till Nextory Standard eller byta app till Mofibo. Nextory Standard har ett bättre utbud än Mofibo enligt vårt test men Mofibo är billigare. Nextory Standard kostar 199 kr medan Mofibo ligger på 169 kr per månad. Här får du själv avgöra om du vill betala mer för Nextory och få ett större utbud eller lite mindre pengar till Mofibo för ett lite mindre utbud av ljudböcker.

Ett tredje alternativ (och det bästa enligt oss) är att du istället kollar in Storytel. De har större utbud än Nextory Standard men till samma pris som Mofibo, dvs. 169 kronor per månad. Även Storytel går att prova gratis i 14 dagar.

Mofibo Nextory
Pris: Abonnemang: 169 kr / mån Nextory Bas: 99 kr / mån
Standard: 199 kr / mån
Premium: 249 kr / mån
Prova gratis 14 dagar
Operativsystem:
Android
iOS
Windows Phone
Funktioner:
Lyssna offline
E-böcker utan extra kostnad
Obegränsad lyssning
Betalning:
Kort
Faktura
Internetbank
Utbud av ljudböcker:
54%
75%

Fler jämförelser

Vi har även jämfört dessa appar mot varandra.

Nextory vs. Storytel
BookBeat vs. Storytel
Mofibo vs. Storytel
BookBeat vs. Nextory