Ni vann aldrig: Så tog jag mig levande genom högstadiet

Som titeln på ovanstående bok antyder, så handlar Ni vann aldrig : Så tog jag mig levande genom högstadiet om mobbning. Den hör till kategorin självhjälpslitteratur och gavs ut under hösten 2018. Boken är skriven av Pernilla Karlsson och Lisa "Misslisibell" Jonsson där den sistnämnda personen är en relativt känd Youtuber och omtalad personlighet på Instagram. Innehållet i boken är baserad på hennes livserfarenheter som mobbad tjej under högstadieåren. Du kan lyssna på Ni vann aldrig : Så tog jag mig levande genom högstadiet som ljudbok av uppläsaren Lisa Misslisibell Jonsson själv, under en speltid på 2 h och 37 minuter.

Lyssna på Ni vann aldrig hos Nextory - Gratis i 14 dagar

Handling

Misslisibell är en uppskattad och populär influencer vars konton på Instagram och Youtube har många följare. Dock har hon haft en svår uppväxt på grund av mobbare under högstadietiden. Hennes närvaro på sociala medier har både inneburit positiva och negativa konsekvenser. Följarna har bara blivit fler och fler, men så har även mobbarna och deras nedvärderande kommentarer. Misslisibell bloggar och talar om skönhet, smink, godis och hästar, som är hennes stora intressen i livet. Under ytan är den påskinande sorglösheten en helt annan. Hon har blivit utfryst, fått gliringar och blivit mycket utsatt för näthat. Å andra sidan har hennes fankrets utökat markant – något som enligt henne själv har varit hennes räddning.

Ni vann aldrig : Så tog jag mig levande genom högstadiet är en sann och gripande berättelse som skildrar dagens utpräglade näthat, psykiska ohälsa och mobbning som drabbar så många ungdomar. Den är dessutom faktagranskad av organisationen Friends som kämpar för antimobbning.

Lyssna på Ni vann aldrig : Så tog jag mig levande genom högstadiet gratis

Det går alldeles utmärkt att få dig ett smakprov på iNi vann aldrig : Så tog jag mig levande genom högstadiet/i med en ljudbok från BookBeat eller Nextory. Under en 14 dagars provperiod kan du lyssna fritt utan att betala en enda krona.

Ni vann aldrig
Lyssna gratis här: