Om Ljudboksappar.se

Ljudboksappar.se är en enkel tjänst som jämför de appar som finns för ljudböcker. Att lyssna på ljudböcker via streamingappar är ett ganska nytt sätt att lyssna på. Vi såg därför ett behov av att hjälpa konsumenter att jämföra de olika apparna.

I dagsläget jämför vi bara appar som erbjuder abonnemang, dvs. att användaren får lyssna på obegränsat med böcker för en fast summa varje månad. Det finns även andra sorters ljudboksappar där du köper varje enskild bok till ett styckpris. Vi bedömer dock att intresset för dessa inte är lika stort i dagsläget. Men vi lämnar dörren öppen för att kanske ta med information om dessa appar i framtiden om vi märker att det finns ett intresse för det.

För varje användare som går via Ljudboksappar.se och blir medlem hos någon av apparna kan vi få en provision. Givetvis kan ingen app betala extra eller ge oss högre provision för att bli rekommenderad före någon annan app. Rekommendationen av vilken ljudboksapp som är bäst baseras främst på appens utbud av ljudböcker samt pris. Funktionalitet och användarvänlighet är också faktorer som beaktas.

Ljudboksappar.se är en nystartad sajt och i framtiden är förhoppningen att kunna lägga till möjlighet för användare att själva recensera de ljudboksappar man har testat, lämna betyg, öppna en avdelning för boktips och andra funktioner som kan tänkas vara användbara.

Hoppas du gillar sajten och hittar en ljudboksapp som du blir nöjd med.