Pappas pojke

Pappas pojke är den fjärde delen i Emelie Schepps kriminalromanserie om åklagaren Jana Berzelius som utreder brott i Norrköping med omnejd. Kriminalserien har på bara några år blivit en stor internationell deckarsuccé som getts ut på flera olika språk i över 30 länder.

Handling

Varning för spoilers - Läs inte vidare om du inte läst de tidigare böckerna i serien

Det är en varm sommarkväll i Norrköping när en sexårig pojke ringer till sin pappa och skräckslagen berättar att någon tagit sig in i familjens hus. Det är det sista som hörs av pojken sonen innan han spårlöst försvinner.

Åklagare Jana Berzelius blir utsedd att leda förundersökningen av försvinnandet. Till sin hjälp har hon kriminalinspektör Mia Bolander och kriminalkommissarie Henrik Levin. Ju närmare sanningen trion kommer, desto mer personlig blir utredningen för Jana. Det blir snabbt tydligt att det är väldigt bråttom att hitta pojken.

Medan utredningen pågår begär den skoningslöse Danilo Peña att Jana ska besöka honom i häktet, något hon är väldigt tveksam till. När hon till sist ändå går med på att besöka honom i häktet kastas hon in i en kamp på liv och död där ingen går säker.

Lyssna på Pappas pojke på ljudbok

Du kan lyssna på Pappas pojke på ljudbok via Nextory eller BookBeat. Nya lyssnare kan prova på att lyssna gratis i 14 dagar oavsett vilken av apparna du väljer. Ljudboksversionen av Pappas pojke är inläst av Gunilla Leining och har en speltid på 10 timmar och 2 minuter.

De tidigare böckerna i Jana Berzelius-serien är Märkta för livet, Vita spår och Prio ett.

Pappas pojke ljudbok
Lyssna gratis här: