Pippi Långstrump
Lyssna gratis här:

Pippi Långstrump

Pippi Långstrump är en av Astrid Lindgrens mest kända och populära karaktärer. Hon är den superstarka flickan som bor själv i Villa Villekulla med sin häst Lilla Gubben och apa Herr Nilsson.

I huset bredvid bor Tommy och Annika som snabbt blir hennes bästa vänner. Tillsammans hittar de på massor med roliga äventyr - som du nu kan ta del av som ljudbok gratis.

Sammanfattning av Pippi Långstrump

Pippi Långstrump är en fräknig, rödhårig flicka i spralliga kläder - och har alltid nåt på gång. Hon liknar vilken annan flicka som helst - men det är hon inte. Pippi är nämligen världens starkaste - och hon kan till och med lyfta sin egen häst!

Och det är verkligen inte bara det som gör Pippi unik. Henens pappa är till sjöss vilket gör att hon behöver klara sig helt på egen hand i sitt stora hus, Villa Villekulla.

En av världens mest kända karaktärer

Pippi Långstrump är en av världens mest kända karaktärer och böckerna om henne är översatta till mer än 90 språk. Astrid Lindgrens älskade karaktär har dessutom förts över till både tv- och filmformatet som också väldigt många av oss har sett.

Men har du lyssnat på ljudboken om Pippi Långstrump? Den är faktiskt inläst av Astrid Lindgren själv.

Lyssna på Pippi som ljudbok gratis

Ta chansen och lyssna på Pippi som ljudbok om du inte har gjort det innan. Sagorna om Pippi håller fortfarande än idag för alla åldrar - för både stora och små barn.

Om du går via någon av länkarna på den här sidan till ljudboksapparna vi tipsar om lyssnar du gratis under en prova-på-period.