Roliga böcker

Roliga böcker är något som passar nästan alla. En del gillar komedi mer än andra, men de allra flesta tackar inte nej till en bok som lockar till skratt. Det finns mängder med studier som visat att vi mår bättre när vi skrattar och att skratt till och med kan hjälpa till att bekämpa olika sjukdomar.

Ljudböcker som är roliga och underhållande är kanske ännu bättre än traditionella böcker. Fördelen med ljudböcker är att du kan lyssna på dem oavsett vad du gör, utan att behöva prioritera bort några sysslor. Det innebär att exempelvis städningen eller en tur till ICA kan vara minst lika roliga som att se en komedi. Här hittar du roliga ljudböcker för både vuxna och barn.

Våra roligaste ljudböcker

En man som heter Ove
Hundraettåringen

Roliga ljudböcker för alla

Att skratta är något som vem som helst kan gynnas av. En trevlig, rolig bok förvandlar snabbt en regnig vardag till en mysig, avslappnande och glädjande stund. Roliga böcker passar alltid, men om du råkar känna dig lite nere eller uttråkad kan en rolig ljudbok vara som en dos medicin för själen.

Hos oss hittar du ett brett utbud av ljudböcker som får fram leendet på läpparna. Vad som anses vara roligt kan givetvis skilja sig mellan individer och olika åldersgrupper, och därför är ett varierat bibliotek av stor betydelse för oss.

Provlyssna gratis

Ljudboksapparna som rekommenderas på vår sajt erbjuder allt ifrån välkända klassiker till nyare böcker som du kanske ännu inte hört talas om. Samtliga appar bjuder dessutom på 14 kostnadsfria dagar när du väljer att prova på de olika abonnemangen. Tänk bara på att avbryta prova på-perioden i tid om du inte skulle vara intresserad av att prenumerera på tjänsten.

Behöver du en extra dos skratt idag? Då rekommenderar vi att du väljer en rolig bok och låter den professionella berättarrösten ta med dig på ett underhållande äventyr. Att njuta av härliga böcker har aldrig varit enklare!