Mikael Persbrandt - Så som jag minns det
Lyssna gratis här:

Mikael Persbrandt - Så som jag minns det

Mikael Persbrandt har tagit hjälp av författaren Carl-Johan Vallgren för att skriva ned sin biografi, en gripande historia som berättar bakgrunden till kvällstidningarnas löpsedlar och varför han slutade som Gunvald Larsson i Beck-serien. Så som jag minns det finns som ljudbok och du kan lyssna på den gratis i flera olika ljudboksappar. Den har fått bra omdömen av både läsare och lyssnare runtom i Sverige.

  • Genre: Biografi
  • Författare: Carl-Johan Vallgren
  • Uppläsare: Mikael Persbrandt
  • Uppspelningstid: 14 timmar 10 minuter
  • Utgivningsdatum ljudboksformat: 2018-04-19

Bokens handling

I Så som jag minns det berättar Mikael Persbrandt om sitt liv från barnsben fram till nutid och du får se en annan sida av skådespelaren än du kanske är van vid. Han växte upp med en ensamstående mamma och började inte med skådespeleri förrän i vuxen ålder. Hans karriär började inom teatern och det är även där hans hjärta finns, även om han deltagit i filmer och serier genom åren.

Förutom karriären får du också höra om hur hans missbruksproblematik började och urartade, samt om hans kaotiska kärleksliv. Persbrandt berättar även om vad han verkligen tyckte om att bli Gunvald Larsson med hela svenska folket. Boken är självutlämnande och känslofylld och ett plus med ljudboken är att Persbrandt själv är uppläsare. Det ger en speciell känsla att höra honom berätta om sitt liv med hans egen röst.

Mikael Persbrandt

Mikael Persbrandt föddes i Jakobsberg år 1963 och är en svensk skådespelare som kanske mest är känd för sin roll som Gunvald Larsson i den svenska filmserien om kommissarie Martin Beck. Han inledde dock sin karriär inom teatern och har bland annat spelat på Dramaten. Han har spelat roller i uppsättningar som exempelvis Fröken Julie och Den goda människan i Sezuan under sin fortgående teaterkarriär.

Eftersom Persbrandt är en känd person har det förekommit mycket skriverier om honom och hans livsstil, som kantats av droger och otrohetsaffärer. I nuläget har han dock ett förhållande med Sanna Lundell, dotter till Ulf Lundell, och de har tre söner tillsammans. Persbrandt har tagit emot några utmärkelser genom åren, bland annat två Guldbaggar. Han har dessutom talat in andra ljudböcker, förutom att läsa in sin egen biografi.

Lyssna på Så som jag minns det gratis

Det finns olika ljudboksappar som du kan ladda ner för att kunna lyssna på Så som jag minns det helt gratis under en prova-på-period. Det är ett perfekt sätt att ta del av Persbrandts liv och få några timmars underhållning. Mikael Persbrandt är uppläsare av Så som jag minns det som ljudbok, vilket ger en extra dimension till boken. Uppläsningen är 14 timmar och 10 minuter lång.